Stress – meditation – episode 7

I sidste uge havde jeg det rigtig skidt. Jeg blev mere og mere ked af det, da jeg kunne mærke at jeg endnu ikke kunne det jeg så gerne ville – nemlig arbejde.

positiv psykologi vejledning 33

Min mand kunne godt mærke og se på mig, at jeg blev mere og mere trist. Jeg følte ikke at jeg fik den ro som jeg havde brug for, og jeg havde ikke overskud til at være der for nogen. Så selvom det var utrolig svært, grænseoverskridende og mega frustrerende at skulle sige det højt, så gjorde jeg det alligevel.

Min mand reagerede i første omgang lidt surt, men handlede derefter meget hurtigt på, hvordan han kunne hjælpe mig til mere ro. Jeg er dybt taknemmelig for, at han hele tiden er der for mig.

Jeg bruger meget tid ved vandet til at finde ro, og en af dagene i sidste uge tog jeg ud til vandet, hvor jeg brugte 4 timer i forsøget jeg på at meditere. Men jeg kunne ikke helt finde ud af det og det skulle jo være så godt.

Jeg havde svært ved at finde roen, og skrev derfor til min veninde som er stress-coach. Hun sendte mig en lyd fil fra youtube med noget meditation. Jeg har tidligere prøvet at lytte til meditationsmusik via youtube. Men denne meditation ramte helt plet for mig.

Efter 6 dage, hvor jeg hver dag har lyttet til meditationen 1-2 gange om dagen ca. 10-15 min, kan jeg mærke ændringer i krop og sind. Jeg får mere ud af at lave yoga, og igår havde jeg den bedste løbetur i flere måneder.

positiv psykologi vejledning 30

Jeg er ret sikker på, at meditationen har hjulpet mig. For flere år tilbage gik jeg til yoga på aftenskole. Her lavede vi også meditation i 20 min efter 1 time med yoga. Læreren sagde under meditationen, at nu skulle vi lukke alle lydene der var omkring os ude, og bare være i os selv – ja, tak tænkte jeg, hvordan ville hun have at jeg skulle lukke lyden ude fra hende der snokede ved siden af mig.

Jeg troede aldrig at jeg ville kunne lukke lydene ude eller i hver fald, ikke blive forstyrret af dem. Men pludselig opdagede jeg, at det var mig der lå og snokede under meditationen. Så med tålmodighed, kan alt lykkes.

I dag har jeg fået behandling af den sødeste kvinde, som jeg har lært at kende til yoga ved Holbæk Camping. Da hun opdagede, at jeg var meget stresset tilbød hun mig behandlinger med kranie sakral. I dag var 2 behandling.

Jeg har også tidligere prøvet krantie sakral i forbindelse med slemme migræneanfald, og det er bare fantastisk. Efter næsten 2 timers behandling, gik jeg derfra med en ro og afslappehed som jeg ikke har følt længe. Det var virkelig godt, igen ren meditation med god og fantastisk hjælp.

Jeg er stille og roligt kommet mig over, at jeg ikke er der, hvor jeg havde håbet på at jeg var. Og jeg er sikker på at bare denne accept, vil medføre endnu større bedring.positiv psykologi vejledning 34

Jeg er påbegyndt en bog der hedder “stress og arbejde”, en spændende bog, men jeg kan ikke læse mere end 4-5 sider ad gangen, så mister jeg koncentrationen. Derfor veksler jeg meget i hvad jeg foretager mig, så jeg ikke bruger for meget tid på det som begynder at tage af min energi.

Jeg er derfor gået igang med at male nogle reoler, det er nemlig også ren terapi arbejde som er med til at jeg holde mig igang. Der er ikke noget pres på og samtidige kan se at jeg foretager mig noget.

Mit ønske pt er, at jeg får meditationen som meget ind under huden, at jeg vil bruge det hver dag, også når jeg bliver helt fri af stress. Jeg ved at det tager tid, men det er ok. Jeg skal nok have tålmodighed.

Der findes masser af meditations musik og andre filer, hvor du bliver guidet igennem en meditations øvelse. Find den der passer til dig.

Til sidst til alle jer der læser med, tak fordi I gider – det hjælper mig meget at dele dette med jer. Husk at bruge det, der giver mening for jer.

positiv psykologi vejledning 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *