Løb – lige meget hvor du er

Jeg er endelig kommet godt igang med mit løb. Det er der flere årsager til. Et er at jeg har fået muligheden for, at løbe en lille tur midt i min arbejdstid et par gange om ugen. Det har hjulpet mig på flere måder, både til at holde energien oppe hele dagen, da jeg kommer ud når det er lyst og at det giver bare så meget mere energi. Derudover så kan jeg holde løbet igang flere gange om ugen.

Jeg har lige været i Aarhus en uges tid med jobbet, og jeg havde taget løbetøjet med. Men jeg havde ikke energien til at udforske Aarhus gader, så jeg valgte at tage i Fitness World som lå i samme bygning som mit hotel, så jeg skulle ikke en gang udenfor. Jeg foretrækker klart at løbe ude i naturen, men et løbebånd er absolut en god mulighed, så jeg kan holde løbet igang lige meget hvor jeg er. Så selvom du ikke er på hjemmebane, så kan du sagtens komme ud og røre dig. Der er så mange måder at gøre det på, så find din måde at være fysisk på.

På jobbet bruger jeg f.eks. mit hæve/sænkebord, så jeg ikke sidder ned hele dagen, man får også en meget flad numse af det ;-). Jeg bruger også en del tid i bil til/fra arbejdet, så vil jeg gerne være aktiv så meget som muligt.

Så udnyt de muligheder der er, lav små pauser i løbet af dagen, hvor du laver nogle øvelser.  Luk døren til kontoret, hvis det er muligt og lav nogle squat, brug skrivebordet til at lave armbøjninger på, læg dig ned på gulvet og lav planken. Løsne dine nakkemuskler med øvelser, de bliver stramme af at sidde ved pc´en hele dagen og giver hovedpine. Mulighederne er mange – brug dem.

Jeg har længe overvejet om jeg skulle lægge nogle billeder op, hvor jeg inspirerer til øvelser som kan bruges på kontoret – så hvis der er nogle specielle øvelser, som I har mest brug for, så sig til.

Husk at komme ud, selvom det er koldt – nyd den skønne sne, og fyld dine lunger op med frisk luft.

Rigtig god weekend herfra.

 

NB: Jeg har stadig tilbud på løbetræning, så kom frisk – hvad forhindre dig? 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *