Kom op af sofaen og få mere energi

Igår var jeg bare så træt da jeg kom fra arbejde. Jeg gad ikke lave aftensmad, og besluttede mig for at høre en ½ times meditation, inden der var noget som jeg gerne ville se i fjernsynet.

Jeg faldt selvfølgelig i søvn og vågnede 10 min inde i programmet. Jeg kunne lige holde mig vågn til, at se det jeg ville se og da min mand kom hjem, som var ligeså træt som mig, så var det bare på hovedet i seng.

Jeg er ikke så god til at være SÅ træt, at jeg ingenting orker. Jeg føler at jeg spilder min tid på at sove og får ikke lavet noget som helst. Jeg kan godt lide at sove, men ikke klokken 7 om aftenen.

I dag skinnede solen, da jeg kom hjem fra job. Det eneste jeg havde lyst til, var at løbe en tur. Da min mand skulle møde senere på job, havde jeg faktisk muligheden for at spise sammen med ham, så var det lidt svært at komme ud af døren. Men solen og løbeskoene træk i mig, og min mand måtte spise alene – han bad mig faktisk bare om at komme afsted og nyde solen inden den gik ned. (måske han helst ville spise alene??!!)

Energien har været helt anderledes her til aften, fordi jeg kom ud, fik luft og brugt min krop. Det betyder bare så meget, at man ikke altid vælger sofaen, men det skal dog lige siges, at nogengange så er det altså også vigtigt at vælge sofaen.

Det handler om balance mellem aktivitet og hvile.

Jeg har tit oplevet, at når jeg har allermest lyst til at smide mig på sofaen, så giver en løbetur nu bare den energi, som jeg mangler.

Så kom ud og nyd at foråret er på vej, selvom at det stadig er lidt koldt.

Nu vil jeg nyde, at jeg har fået det nye I Form blad med masser af løbeinspiration 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *