Kan du ikke se skoven for bare træer!

Nogen gange er det svært at se det du søger, selvom det er lige foran dig, og faktisk ikke er så langt væk som det kan føles.

Jeg har i mange år drømt om, at coache meget mere end jeg gjorde. Jeg brugte min erfaring og læring fra positiv psykologi i mit daglige arbejde, men da ændringer i arbejdsforholdene gjorde at det blev sværere og sværere for mig at gøre brug af min viden, valgte jeg at skifte kurs/job.

Jeg synes ikke længere, at jeg kunne gøre det jeg brændte for.

Jeg fik et tilbud, hvori der var mulighed for, at jeg på sigt kunne komme til at coache, men hvornår og hvordan vidste jeg ikke. Og den opgave jeg fik tilbud var ikke lige drømme jobbet, men heller ikke noget, hvor jeg tænkte at det havde jeg ikke lyst til.

Men jeg overvejede selvfølgelig om jeg skulle satse, og se hvad der skete.

Jeg sidder nu ½ år efter og jeg coacher 2 dage om ugen. Jeg er SÅ vild med det. Det er så fedt og jeg er bare glad, elsker det, elsker det, elsker det.

Det er lige mig og jeg er helt høj, når jeg kommer hjem fra jobbet, når jeg har arbejdet med coaching hele dagen. Jeg skal derfor også igang med en coach uddannelse, så jeg kan dygtiggøre mig endnu mere indenfor coaching.

Uddannelsen vil jeg kunne bruge i mit arbejde, på mig selv, i min løbecoaching og i positiv psykologi – men det vigtigste er, at jeg kan hjælpe andre.

Det er det jeg brænder for!!

Så nogen gange skal man tage springet, tag chancen og se hvor det bringer dig hen – måske er det alligevel drømme jobbet!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *