Nytårsfortsæt, nej tak – blot nye mål, ja tak! Tak for år 2016

Tid til refleksion, da år 2016 er ved at være slut.

Hvordan har dit år 2016 været? Har du sat dig nye mål eller drømme?

Mit år har været lidt blandet. Jeg var startet i nyt job lige inden årsskiftet. En beslutning som jeg selv havde taget og var rigtig glad for mit nye job. Jeg så mange fantastiske muligheder, og var helt vild med måden firmaet AS3 formåede at se nye muligheder, måden de dygtigt gjorde os medarbejdere på, med stor faglighed og læring. Jeg var helt solgt til AS3.

Men jeg fik ikke muligheden for, at dygtiggøre mig, som mit store ønske var hos AS3. Jeg blev fyret – fyret 1½ uge før mit bryllup. Flere af mine super dygtige og faglige stærke kollegaer, har siden måtte sige farvel til deres arbejdsplads hos AS3, hvor de brændte for at gøre en forskel. En ny beslutning måtte tages – jeg ville IKKE være arbejdsløs efter mine 3 måneders opsigelse, så jeg satte straks igang med at søge nyt job.

MEN…..jeg skulle altså liiige giftes først. En dag jeg aldrig vil glemme, en dag som blev præcis som min mand og jeg havde ønskes os, alt var godt, vejret var perfekt, havde de skønneste, dejligste mennesker omkring os. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag. En dag som jeg altid vil være dybt taknemmelig over, at have oplevet. Og jeg er dybt taknemmelig over, at have en mand, som elsker mig præcis som jeg er.

Tilbage til jobsøgningen, som endte med tilbud af 3 jobs. Ny beslutning  – hvilket job skulle jeg vælge?! Fulgte min mave fornemmelse, tog et job hos Roskilde Jobcenter. Jobbet var på plads! Jeg er SÅ glad for den beslutning – SÅ glad for mit nye job. Som jeg tidligere har skrevet – Når en dør lukkes, åbnes der en ny!

Jeg startede gratis løbetræning op en gang om ugen. Jeg ville igang med min løbetræning igen, en træning, hvor jeg samtidige kunne hjælpe andre til at komme igang. Jeg løb mange gange helt alene, lavede blogindlæg og lavede videoer. Skulle jeg opgive eller blive ved?! Jeg blev ved for jeg elsker jo at løbe, og pludselig en dag dukkede der en op, som gerne ville løbe med mig. Jeg blev simpelhen så glad, og der kom flere til. Jeg er så dybt taknemmelig over, at der kom gang i mit løb. Og endelig kunne jeg også mærke at min krop var klar til at sætte mere ind på løb. Efter jeg havde stress for 1½ år siden, har min krop ikke været vild med løb eller træning for den sags skyld, men nu er den klar igen. Jeg kan igen begynde at presse mig selv i forhold til løb, og det er fantastisk.

Derfor har jeg også sat mig nye løbemål. Jeg har deltaget 2 af  DGI´s 4 cross løb, som ligger henover vinteren. En super måde, at holde formen ved lige om vinteren. Et løb i terran i skove med bakker, små stier, træstubbe og trærødder med sjove og spændende udfordringer. Kan godt anbefales. Der er stadig 2 løb tilbage, et i januar og et i februar.

Igen i år deltager jeg i Nytårsløbet, som Holbæk LMK står for sammen med cykelholdet Rynkeby. Jeg elsker løb med et godt formål. Nytårsløbet har det formål, at samle ind til børne cancer, og hvem har ikke lyst til at bruge lidt af sin tid på årets sidste dag, med at samle ind til børne cancer og samtidige være fysisk aktive sammen med en masse andre glade løbere, gående og cyklende. KOM og vær med.

Sammen med mit løbhold, har vi sat os et mål sammen i 2017 – et mål om at vi skal med til Eremitageløbet til efteråret, tilmeldingen og træningen er sat igang – vil du med? Så er du velkommen!

Derudover har jeg hele tiden haft et mål om, at løbe en ½ marathon igen – SÅ nu er tilmeldingen hertil også klaret, og jeg glæder mig helt vildt til at deltage i løb i 2017. Jeg har savnet at være med til en masse løb igennem året, men en ting til sin tid.

Når jeg ser tilbage på år 2016, så ville jeg ikke have været noget af det jeg har været igennem foruden. Jeg ved præcis, hvad jeg skulle lære af modgangen og af medgangen. Jeg glæder mig til en masse nye oplevelser og udfordringer, og jeg er sikker på at det bliver lige så lærerigt som 2016 har været.

I ønskes alle et helt igennem fantastisk nytår, og jeg håber at alle jeres drømme, ønsker og mål for 2017 bliver præcis som I ønsker jer.

 

 

 

2 thoughts on “Nytårsfortsæt, nej tak – blot nye mål, ja tak! Tak for år 2016

  1. Du er en kæmpe inspiration. Glad for at du valgte Roskilde 😉 Og glæder mig til mange flere stunder med dig. Det er fedt at mærke hvilken ildsjæl du er, men også den ærlighed som er den røde tråd i din blog – stort og småt, mørkt og lyst – lige som livet jo nu engang er. Tak for dig!

    1. Tusind tak for dine søde og varme ord. Det varmer dybt i mit hjerte og tak for din åbenhed overfor mig. Jeg er dig dybt taknemmelig.
      Selv tak for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *