Nyd nu turen – uden kun at tænke på km og tid!

Jeg tror at jeg har sagt det før, og jeg vil gerne sige det igen. Jeg oplever utrolig mange, der kun har fokus på målet, men glemmer at nyde turen derhen. Som løber handler det tit om, at vi skal løbe hurtigere, løbe længere – blive bedre og bedre.

Jeg tænker – husker du overhovedet at nyde din løbetur – eller skal den blot overståes og gerne med en personlig rekord?

Husker du at se skoven omkring dig, se på træerne, mærke vinden i håret,  se ud over vandet eller byen, når du løber eller tjekker du hele tiden din tid på dit løbeur?

Vi kan nogen gange været så fokuseret på vores mål, at vi helt glemme at nyde vejen derhen. Men jeg vil virkelig anbefale dig, at huske at nyde turen derhen, den er tit meget mere værd end at komme i mål!

Rigtig god søndag aften og god løbetur! 🙂

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *