Hvorfor både positiv psykologi og løb?

Nogen kan måske undre sig over, hvorfor jeg både har coaching indenfor positiv psykologi og løb. Skulle jeg ikke bare nøjes med en af tingene?

NEJ!

Hvorfor ikk?

Fordi jeg elsker begge dele og fordi jeg bruger begge dele som kombination. Jeg bruger min tilgang af positiv psykologi, når jeg skal coache indenfor løb, og omvendt. For mig hænger det 100% sammen.

Derfor jeg har dygtiggjort mig med uddannelser indenfor begge genrer. Jeg har altid interesseret mig for psykologi, og da jeg opdaget, hvor meget man kan flytte folk ved brugen af positiv psykologi, gav det bare endnu mere mening for mig. Jeg elsker at opleve når dem jeg hjælper, både i mit daglige arbejde som sagsbehandler og i min private virksomhed, blive skarpere på deres styrker og kunnen, som medfører at de får det liv der giver mening for dem.

Løb har jeg altid brugt til at holde mig i form. Jeg har på egen krop mærket hvor stor betydning, at den rette træning har at sige, hvis der er mål jeg har ønsket at sætte indenfor løb. For eksempel har jeg aldrig troet at jeg ville kunne løbe langt på grund af min skæve ryg. Når jeg løb omkring de 8 km fik jeg ondt. Fik af vide af en massør, at jeg ikke skulle løbe så langt for det kunne min ryg ikke klare. Derfor kom uddannelse som løbecoach til på mit cv. Jeg ville blive klogere på kroppen.

Min mand bakkede mig op, og sagde at jeg kunne løbe præcis så langt som jeg ønskede.

Så med den rette træning og en positiv tilgang, lykkes det mig at løbe et ½ marathon uden at få problemer med ryggen.

Så derfor er begge dele meget vigtigt for mig.

Jeg hjælper dig indenfor begge genrer – men DU vælger hvilken du har brug for, positiv psykologi, løbecoaching eller begge dele 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *