Hvorfor skal jeg lave dit løbeprogram?

Det skal jeg fordi jeg arbejder med hele dig. Både i forhold til din fysisk, men absolut også det mentale.

At starte med at løbe, kan være en kæmpe omvæltning. Du er i starten motiveret, og energien er i top. Du har været ude at investere i nye løbesko og muligvis også i nyt træningstøj.

Du glæder dig til at komme igang, måske har du sat dig et nytårsfortsæt, hvorefter du starter ud på din første løbetur. Det går godt, men efter få uger begynder du at få ondt i skinnebenene, men tænker at det skal nok bare løbes væk, hvorfor du fortsætter med at løbe.

Smerterne tager til, og du får svære og svære ved at holde motivationen oppe. Du mister modet og tænker ….øv nu gik det jo lige så godt og opgiver……igen.

Hvis jeg havde hjulpet dig igang med at løbe, så havde jeg sat mig ned sammen med dig og spurgt ind til om du tidligere har haft problemer med evt. skinnebensbetændelse, fundet ud af om dine sko var de rigtige for dig – altså om du havde fået lave en løbetest i en sportsbutik, hvor en specialist havde rådet dig til de rette sko. Jeg har spurgt ind til, hvad dine svage sider var og hvad dine stærke sider var – herved vil jeg kunne guide dig igennem en god start på din kommende fantastiske løbeoplevelse.

Jeg vil lave et helt specielt løbeprogram, som matcher præcis til dig. Jeg vil “løbende” give råd og vejledning, hvis der skulle opstår problemer undervejs. Du vil altid kunne kontakte mig, hvis du har behov for det. Jeg vil motivere dig, støtte dig og holde dig igang.

DU sætter dit mål, og jeg hjælper dig til derhen.

Jeg har en ugentlig fælles træning hver tirsdag, som du altid vil være velkommen til at deltage i OG så er det gratis.

Normal pris for et 12 ugers løbeprogram kr. 1500,-, men du kan i februar få det for kr. 1000,- + en af mine super lækre løbe t-shirts.

Så har du ikke holdt dit nytårsfortsæt – så kom og løb glad med mig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *