Tænker tanker, har ikke nytårsfortsæt – Har du?

Jeg laver aldrig nytårsfortsæt, fordi jeg gider ikke vente til nytår, før jeg igangsætter det jeg har lyst til. MEN jeg bruger helt klart tiden omkring jul og nytår til at tænkte tilbage på året der er gået.

Hvad har været godt og hvad har været mindre godt?!

Men hvis der er noget som jeg vil ændre på, så gør jeg det når jeg synes at jeg er klar til det. F.eks. besluttede jeg mig for, at jeg ikke skulle drikke så meget cola, og holde lidt igen med maden  (læs – har taget lidt for meget på) – hvortil min træningspartner kigger spørgende på mig og siger “Susanne, vi er i december og det er jul”?. Hvad fanden har du gang i?? Jamen, det er nu at jeg er motiveret, det er nu jeg har lyst til at skære lidt ned på alt den mad, som vi plejer at skovle ind i december måned.  Jeg havde ikke lyst til at vente til efter jul, for så havde jeg sikkert endnu flere kilo, som jeg skulle kæmpe med at komme af med.

Derfor laver jeg aldrig nytårsfortsæt, fordi jeg altid har oplevet at det er som at tisse i bukserne, og det er kun rart et kort øjeblik (tror jeg nok). Og jeg er heller ikke tilhænger af alle de kure, som i januar toner frem – tab 5 kilo på 5 uger, eller hvad det nu er som der bliver reklameret med.

Hvis du vil ændre på noget, som i virkelig ændre på noget i dit liv, så lad være med at vente – gør det nu!

Jeg har ændret på rigtig mange ting for mig selv i 2017, og det har været en fantastisk rejse, og jeg er slet ikke færdig. Jeg er i fuld gang med et nyt koncept sammen med min nye samarbejdspartner, hvor ideer tager form til noget som jeg motiveres af og glæder mig over. Jeg elsker denne proces og glæder mig til at sætte det igang i det nye år. Jeg besluttede mig for, at ændre på gamle vaner, slippe det som ikke længere gav mening – have fokus på nuet og lysten.

Jeg har opdaget nye sider af mig selv, som jeg ikke længere er bange for at vise og været ligeglad med hvad andre tænkte om det. Jeg ser på mit liv på en hel anden og meget mere afslappet måde – og hold nu op, hvor er det en gave. Fandt ud af at jeg havde en lidt overdrevet kontrol gen, som jeg ikke brugte konstruktivt, men det GØR jeg nu og hvor har jeg bare fået så meget igen.

Så hvis dit nytårsfortsæt er realistisk, med et godt og brugbart mål, jamen – så fred være med det. Det er DIT LIV, DIT VALG og DIT ANSVAR.

Rigtig godt nytår herfra og pas på dig selv og dine kære – løb glad 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *