Mit kald…..

Jeg har  efterhånden arbejdet meget med rådgivning, vejledning og coaching af mennesker igennem mit arbejde og det jeg beskæftiger mig med i min fritid (egen virksomhed). I mit tidligere arbejde som sagsbehandler i sygedagpenge i Jobcenter regi, uddannede jeg mig som positiv psykologi vejleder, da jeg ønskede yderligere redskaber til at kunne hjælpe de mennesker der sad foran mig bedre.

Mennesker som var syge af stress, havde angst, depression, syge af kræft, fysiske problemstillinger eller ikke længere kunne varetage arbejde af helbredsmæssige årsager. Mennesker som var frustreret, ulykkelige og bange for hvad der nu skal ske.

Mit kald er, at jeg altid har haft en meget stor empatisk- og indlevelsesevne, at kunne sætte mig ind i andres situationer, være lyttende, nærværende, forstående og samtidige kunne hjælpe dem videre.

Særligt dem med stress har jeg haft en sværhed for, fordi jeg kunne hjælpe dem, give dem redskaber til, at de kunne vende tilbage til hverdagen og job igen. Fordi jeg kunne rumme dem, da jeg ved præcis hvad det er de går igennem i den proces det er at være stresset, miste sin kontrol og være nervøs for fremtiden og om de nu bliver sig selv igen.

Jeg elsker, som i elsker at favne folk og se dem blomstrer op, når de opdager at de ikke er alene om at have det som de har det, at de er helt normale og “blot” har været belastet for længe og har brug for at finde sig selv igen. Jeg elsker at få respons som – “Ej, Susanne hvordan vidste du lige at det var sådan jeg havde det?”, ” Og er der virkelig lys for enden af tunnellen?”. At de opdager, at der er en vej og hjælp til at komme ud på den anden side igen og faktisk samtidige være klogere på egen krop, begrænsninger og absolut grænser for, hvad man vil udsætte sig selv for igen.

Mit kald er helt klart, at hjælpe andre mennesker. I positiv psykologi arbejder jeg rigtig meget med, at vende det negative til positive og få dig til at finde dine styrker og udnytte dem, så du får et bedre flow i det du laver og bliver et gladere menneske.

Det samme gør jeg som løbecoach, da jeg ved hvor svært det er at komme igang, holde det ved lige, holde motivationen oppe, øge tid og længde uden at komme skade. Tjekker løbestil, så du får et godt løb i en afslappet krop, sørger for at du kommer i mål.

I mit nuværende arbejde rådgiver og coacher jeg mennesker, som er ledige som skal tilbage i job. Her kan der også være mange udfordringer, som stress, usikkerhed, frustrationer, bange for at ryge ud af dagpengesystemet og kan have svært ved at se nye muligheder, holde motivationen for jobsøgningen igang, hvis man får afslag på afslag.

Så book en tid hos mig, hvis du kan genkende dig i ovenstående og tænker at du har brug for hjælp – er du hurtig, er der halv pris for booking af coaching inden d. 20 april 2018. 🙂 – HUSK at det kræver mod at bede om hjælp!

Send mig en mail via hjemmesiden eller via bloggen. 🙂

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *