Er dit mindset positivt eller negativt?

Er du klar over hvor meget dit mindset betyder for, hvordan du kommer igennem de udfordringer der er?

Jeg bruger rigtig meget tid på, at ændre mit mindset, hvis jeg oplever at nu har jeg “kørt” for meget i den negative rille. Du får INTET ud af, at være negativ – andet end at du ikke kommer videre eller er i stand til at handle på det du skal handle på.

Du har konstant nej-hatten på og du stadig ikke forstår hvorfor der ikke sker noget positivt for dig. ALT er galt, og det er IKKE dit skyld!!!

Jo, come on – hvis skyld er det så??

Når jeg arbejder med mennesker, så oplever jeg desværre tit, at der er så mange undskyldninger for, at tingene ikke er som de skal være. Jeg erkender at det ikke er nemt, men jeg mener virkelig også, at hvis du fokusere på det du gerne vil have, istedet for at fokusere på det der ikke virker, så vil du opleve en hel anden glæde og motivation.

Det hele handler om dit mindset og dit fokus.

Læs også: http://susanne-antoinette.dk/2016/10/30/du-styret-negative-tanke

Fokusere på det du kan ændre på, og give slip på det du ikke kan ændre på. Det kræver øvelse – hver dag! Men når du bliver ved med, at fokusere på om dit mindset er positivt eller negativt, så lover jeg dig at du meget hurtigt selv kan ændrer på, hvordan du skal tænke og hvad du skal fokusere på.

Når du når dertil, hvor du bliver negativ, så opdager du det ret hurtigt og begynder straks at ændre på det – tænk på hvor fedt det er, at kunne styre om du vil være glad, sur eller ked af det.

SÅ – det jeg vil sige er:

ET NEGATIVT MINDSET VIL ALDRIG GIVE ET POSITIVT LIV <3

MEN har du svært ved at ændre på det, så skriv til mig, så hjælper jeg dig gerne – HUSK det er stadig maj, hvor der er tilbud 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *