Sammenligner du dig med andre?

Sammenligner du dig med andre? Og når du gør det bliver du så mere glad eller synes du pludselig  mindre om dig selv?

Vi kan næsten ikke undgå at sammenligne os med andre, men der er stor forskel på hvordan vi gør det og hvad vi får ud af det.

Hvis vi sammenligner os med andre, skal det jo helst bringe os noget godt med sig. F.eks. når jeg kigger på andre trænere eller på andre bloggere, så kan det både motivere mig helt vildt eller gør mig lidt øv. Jeg kan få masser energi og lyst til at gøre noget, træne noget mere – fordi det gør mig glad og jeg bliver vildt inspireret, men det kan også godt give mig følelsen af, at de er lidt bedre, lidt dygtigere og mere modigere end mig.

Hvilket følelse mod jeg foretrækker?

Jeg foretrækker selvfølgelig følelsen som motivere mig, og gør at jeg får det godt med mig selv og gør mig glad.

Vi kan jo sammenligne os med andre på mange forskellige områder, alt fra hvordan ser min krop ud i forhold til hende den lækre træner, hvor meget træner de andre end mig, hvordan vi ser ud, hvordan vi er som mennesker, hvor gode vi er i skolen eller på jobbet. Hvem har de bedste karakter eller hvem kan chefen bedst lide og altid fremhæver for sin faglige dygtighed.

Men det handler i den grad om, hvordan vi tager det med os. Bliver vi glade på andres vegne eller misundelig (på den ikke så gode måde)?

Når vi hviler i os selv, så findes der ikke misundelse, jalousi eller følelsen af at de andre er bedre end mig. Så bliver du bare glad på deres vegne og motiveres af at se andre have succes. Du bliver mere modig og står meget mere ved dig selv.

Følelsen af at slippe “de ikke særlig brugbare følelser”, som faktisk kun demotiverer dig, gør dit liv meget mere let og ligetil. Du oplever en større glæde og bliver ligeglad med, hvad andre tænker om dig – er det ikke fedt eller er det bare fed??? 🙂


LÆS OGSÅ: http://susanne-antoinette.dk/2016/10/30/du-styret-negative-tanker/


Jeg har værktøjerne til, hvordan du kommer dine negative tanker og handlemønstre til livs. Jeg arbejder med det dagligt i mit arbejde, og har selv gjort brug af dem, for at nå dertil hvor er jeg i dag.  Det hele handler om, hvordan du tænker om dig selv og andre.

Har du problemer med at du altid tænker negativt om andre, er misundelig på andre fordi det giver dig en øv følelse indeni, er du jaloux, synes du ikke at du er god nok? – så lad mig hjælpe dig, så du får et lettere og lysere liv med mere glæde, sjov og ballade. Jeg vender gerne dine tanker på hovedet, hjælper dig med at slippe de negative tanker om dig selv og andre.

Vi har kun et liv, så lad os leve det i glæde og sjov og med masser af kærlighed til dig selv – og alle de andre. Peace, love and harmoni <3

Smid mig en mail eller besked på bloggen, så hjælper jeg dig gerne. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *