Løberknæ – øvelser for at undgå og afhjælpe løberknæ

Forleden skrev jeg på en forespørgelse på en facebook side for løbere omkring løberknæ og øvelser, som jeg ville anbefale hertil. Det endte med at jeg blev bombarderet fra folk, som gerne ville have øvelserne. Det var helt vildt, og jeg brugte hele min aften på at svare på spørgsmål og sende mails med øvelserne.

Det var virkelig fedt, at kunne hjælpe med nogle simple øvelser, som jeg ved kan gøre en forskel for andre. Løberknæ er ofte forbundet med, at du har for stramme lårmuskler eller hofter, som trænger til at blive løsnet op.

Jeg vil så gerne bare give øvelserne bort, men at have brugt så mange timer på det, har jeg besluttet at du vil kunne købe de 4 øvelser med grundig forklaring af en værdi af kr. 50,-. Jeg lover dig, at hvis du bruger disse øvelser hver gang du har været ude at løbe, vil du indenfor en kortere periode, kunne mærke en forskel på dit løb samt en lettelse af smerten.

Jeg var igår hos min osteopat, hvor vi snakkede rigtig meget omkring, hvad du selv kan gøre for at undgå skader og skavanker. I den forbindelse har jeg i samarbejde med min osteopat aftalt, at han vil skrive et oplæg hertil med gode råd til hvordan du undgår løberknæ samt skinnebensbetændelse.

Men kan du ikke vente med at læse oplægget, så kan du nu købe udstrækningsøvelserne med grundig forklaring til øvelserne.

Send mig en mail via bloggen, smid de kr. 50,- på mobil pay, så sender jeg øvelserne til dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *