Anerkendelse/ros for at gøre en forskel – elsker det!

Jeg elsker at hjælpe andre mennesker, elsker at motivere, elsker at hjælpe et menneske som  måske har mistet modet og troen på, at alt nok skal gå.

Men jeg går også meget op i, at min arbejdsplads skal være et rart sted at være. Derfor meldte jeg mig også til, da vi skulle have en trivselgruppe på arbejdet.

Forleden dag, hvor jeg havde gang i min lille løbeklub på jobbet, fik jeg af vide, at jeg var et meget smilende menneske, at mit smil smitter og at det var fedt med et initiativ om at lave en løbeklub efter arbejdet. Jeg fik også af vide, at det var der forsøgt tidligere, men at det også hurtigt gik i opløsning. Men jeg er ligeglad, jeg vil det og jeg elsker det. Så jeg forsøger gerne igen.

Jeg har her på det sidste gået forrest i flere sammenhæng på mit arbejde, noget jeg faktisk aldrig tidligere har gjort, men jeg kan ikke lade være. Jeg oplever hver gang, at jeg gør det, så får jeg en meget stor anerkendelse. Det er top motiverende og giver endnu mere mod til, at blive ved med at gå forreste og skabe det jeg brænder for.


I dag gjorde jeg det igen sammen med en kollega, og igen fik vi stor anerkendelse fra vores leder, som tydeligt gjorde os opmærksom på, at vi gjorde en forskel. Det var dejligt.

Det er fantastisk at føle at man gør en forskel, men også at det bliver anerkendt og særligt fra ens leder.

Jeg tror på, at jo mere vi anerkender hinanden, jo bedre får vi det sammen. Jeg tror på, at det gælder i alle sammenhæng. Vi skal ikke være for små eller store til at kunne rose og anerkende hinanden, for den indsats vi gør hver dag. Det er lige meget om det er kone/manden/kæresten/kollegaen/chefen/mor/far/børn, så skal vi anerkende hinanden og være taknemmelig for det vi gør for hinanden.

Personligt får jeg en stor selvtilfredshed, når jeg gør noget for andre som jeg ved de bliver glade for. Men HUSK også, at anerkende dig selv for det DU gør – for jeg er sikker på, at du gør det bedste, du kan.

Føler DU ikke, at du  bliver anerkendt for det du gør eller har svært ved at tro på, at det du gør er godt nok – så book en tid hos mig, så lover jeg at vi finder din stærke side, og du vil anerkende dig selv for den du er og det du gør. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *