Når jeg rammer plet – og jubler over når det lykkes, at hjælpe andre

Som de fleste af jer ved, så arbejder jeg til dagligt med ledige. Jeg rådgiver, coacher og vejleder dem tilbage i job.

Jeg elsker som i elsker, at inspirere, motivere og hjælpe folk videre.

Derfor vil jeg gerne dele denne historie fra mit arbejde. Jeg har fået godkendelse fra borgeren, om jeg er fortæller hendes historie om hvordan en enkelt samtale kan føre til succes – som for hende her, at få et job som hun brænder for og indenfor de fantastiske kompetencer hun besidder.


Først en udtalelse som hun gav mig, da jeg ønskede hende tillykke med hendes nye job.

“Hej Susanne, Jamen tak! – og tak for den super gode karrierevejledning. Det var jo så lige præcis det, der skulle til for at bane vejen for et job. Super godt set af dig, at min personlighed kunne skinne igennem på video. Jeg har været så glad for vores møde. Jeg gik virkelig fra mødet med en stor tro på mig selv. Det nåede du at give mig med på vejen, selvom det kun blev til det ene møde. Så kæmpe tak til dig! 🙂 Mvh Jane”

Efter sådan en udtalelse kan jeg kun blive glad i låget over, at jeg kan hjælpe andre mennesker. Jeg er SÅ dybt taknemmelig, når jeg ser andre lykkes efter min rådgivning. I LOVE MY JOB.


På LinkedIn skrev Københavns kommunes karriererådgivning denne status:

Video-CV gav Jane Stig et job – samme dag som hun lagde den ud! Jane Stig, Kandidat i Psykologi og Kommunikation, har søgt job på en lidt utraditionel måde. I stedet for at skrive et CV lagde hun nemlig en video ud på YouTube og LinkedIn. Den har nu over 12.000 visninger. Jane fik ideen fra sin jobkonsulent til deres første møde. “At lave sit CV på den her måde er en utrolig god måde at brænde igennem på. Dog skal man passe på med at oversælge sig selv. Man skal have mere fokus på at være oplysende og passioneret – og gøre det kort. Allerede samme dag, som hun lagde videoen ud, blev hun ringet op af en partner i e-stimate i Århus, som laver personlighedescertificeringer, der spurgte Jane, om hun ville være testperson til en persontype-certificering. Jane sagde ja, da hun så det som en oplagt mulighed for at komme ud og netværke med andre HR-medarbejdere. Efterfølgende bad partneren i e-stimate Jane om at give selve testen noget feedback. Kort efter blev Jane tilbudt en projektansættelse e-stimate, hvor hun allerede er mere eller mindre selvkørende. Siden er hun også blevet tilbudt endnu et job på Obfero, en event-app. Videoen har altså skaffet hende to jobs med mulighed for fastansættelse i e-stimate.


Har du brug for rådgivning,vejledning eller coaching for at komme videre, så skriv til mig – jeg vil elske at hjælpe dig videre fra der hvor du er lige nu <3

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk – mobil: 28668834


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *