Den evige dårlige samvittighed?

Kender du det med altid, at have dårlig samvittighed, når du forsøger at passe på dig selv?

Uha, det gør jeg!

Jer som har fulgt med her et stykke tid, ved at jeg lider meget af migræne. Jeg har perioder hvor det er rigtigt meget, og hvor jeg må aflyse selv begivenheder, som jeg har glædet mig vildt meget til.

Og det er pisse irriterende – ja, undskyld mit sprog, men det er det virkelig.

Særligt når jeg må melde mig syg på mit job. Jeg HADER det, som i virkelig HADER det. Jeg får virkelig dårlig samvittighed, bliver ked af det og det er lige før at det overskygger de smerter jeg har i forvejen.


Jeg har det der hedder en § 56, som gør at når jeg melder mig syg med migræne, så får min arbejdsplads fuld refusion fra 1. sygedag. Altså at det IKKE koster min arbejdsplads en krone, når jeg er syg med migræne. Min migræne er en kronisk lidelse, og jeg kommer desværre aldrig til at slippe af med den.

Men alligevel giver den mig altid dårlig samvittighed. Jeg føler mig svag, som en dårlig kollega der ikke kan passe mit arbejde godt nok, må melde fra sociale begivenheder som jeg elsker osv osv.

Læs også: Stress kan ramme os alle

Jeg har hele mit liv lidt af migræne og der er mange årsager til, at jeg ikke kan komme den til livs. Jeg har fået utallige af gode råd gennem årene – prøv det, Susanne, prøv det Susanne – og selvom at jeg ved at alle gør det for at hjælpe mig, så bliver jeg bare lidt træt. Jeg har forsøgt så mange ting, ændring af kost, kosttilskud, ændring af sovevaner, motion, meditation og dvs behandlinger som fysioterapi, kiropraktor, massage/healende/dybdegående, thai-massage, zoneterapi og osteopat mv.

I øjeblikket er det osteopaten, som jeg bruger min energi på. Han er virkelig dygtig og hjælper mig, til at hjælpe mig selv. Jeg spørger ham faktisk hver gang. Skulle jeg ikke have gjort dette? eller var det forkert af mig at gøre sådan? eller hvad er det jeg skal gøre anderledes?

Osteopaten er så sød og siger altid til mig – Susanne, du gør ikke noget forkert. Min krop har sine udfordringer og det er dem, som giver migrænen og som vi forsøger at gøre mindre.


MEN hvorfor dårlig samvittighed?!

Fordi jeg føler at jeg altid skal forklare mig, når jeg har migræne. Men er det nu også rigtig?  Eller er det bare mig, der selv har svært ved at acceptere at det er sådan jeg også er? At det er en udfordring for mig, at skulle passe på mig selv uden at have dårlig samvittighed? Fordi migrænen får mig til at føle mig svag? Men er jeg svag, fordi jeg lider af migræne?

Så hvem er det, at jeg skal have dårlig samvittighed overfor?

Jeg skal virkelig ikke have dårlig samvittighed over noget som helst – jeg gør det bedste jeg kan, og det er godt nok! Det ved jeg!

Læs også: Løbefrie dage

Har du også en dårlig samvittighed over et eller andet, som du i bund og grund slet ikke skal have?  – så vil jeg gerne hjælpe dig med at slippe af med den. At have dårlig samvittighed er spild af tid.

Sæt dig selv fri og slip din dårlige samvittighed – book en tid hos mig <3


OM SUSANNE

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.
Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”.

Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk – Mail: antoinettesusanne@godmail.dk – mobil: 2866 8834

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *