God dag/dårlig dag – hvad vælger du?

Kan man virkelig selv vælge om ens dag skal være god eller dårlig?

Mit korte svar er – JA!

Jamen, Susanne – det tror jeg bare ikke på. Hvad nu hvis jeg har et arbejde som dagligt gør min dag utålelig eller mine unger derhjemme er umulige, min mand ser mig ikke, hvordan vil du så have at jeg skal have en god dag???

Nu er jeg lige lidt grov, for det jeg hører er bla bla bla……ja, undskyld! Men det er altså kun dårlige undskyldninger for, om du skaber en god dag for dig.

Det er ikke de andres skyld, om din dag bliver god eller ej. Men det handler om DIT eget mindset, og hvordan hænger det så sammen, hvis alt omkring dig sejler?

Læs også: Min til tider ensomme rejse

Udfordringer!

Hvis der er udfordringer som et dårlig job, umulige børn og en mand der ikke ser dig, så er der noget DU skal handle på.

  • Skal dit job have lov til, at ødelægge din dag – HVER DAG!
  • Spørgsmål til dig selv: Er det overhovedet dit job som er skyld i, at din dag er dårlig? Kunne det måske være at du bare ikke gider dit job? Kunne det være at du ikke kan overskue at finde et andet, og så for at retfærdiggøre at din hverdag bliver dårlig, så er jobbets skyld? Mangler du at tage ansvar?
  • Hvad kan du gøre for, at dine børn ikke er umulige?
  • Spørgsmål til dig selv:  Er dine børn umulige, eller er du for stresset? Magter du ikke at tage dig ordentligt af dem? Mangler du at være nærværende og bruger din tid sammen med dem? Er det dig der er umulig og ikke dine børn?
  • Hvad kan du ændre på, for at du føler dig set af din mand?
  • Spørgsmål til dig selv: Måske ser din mand dig faktisk ret meget, men DU ser ikke dig selv?

Det handler rigtig meget om dit eget mindset, og hvad du bruger din energi på samt hvordan håndterer du de udfordringer, som du bliver stillet overfor?

Læs også : Er dit mindset positivt eller negativt

Ingen kan være skyld i din dårlige hverdag end dig selv. Ingen vil kunne ødelægge den, hvis du ikke lader dem ødelægge det for dig. Det er faktisk meget enkelt – MEN hvis du ikke synes, at det er enkelt og ikke aner hvordan du gør det enkelt. Så vil jeg elske, at vise dig hvor enkelt det kan være – skriv til mig og book en tid, jeg er klar til at ændre din dag fra dårlig til helt fantastisk.


OM SUSANNE

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år, og  alt indenfor mennesker der er på sygedagpenge, kontanthjælp eller ledige. Mennesker med angst, depression, stress eller som mangler motivation og tro på dem selv.
Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker, derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål og har et motto der hedder ”Løb Glad”.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil samt at have fokus på at både krop og det mentale skal være i balance.

www.susanne-antoinette.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *