Når 52 årig mand begynder at græde

I mit arbejde som Jobrådgiver møder jeg dagligt rigtig mange mennesker.

Mennesker i alle lag, som pt har det tilfælles at de er ledige.

Da jeg arbejdede med borger på sygedagpenge handlede det selvfølgelig om borgernes helbredssituation, hvilket det på ingen måde gør i det arbejde jeg har nu.

Men – forleden dag havde jeg en samtale med en 52 årige mand, som hele sit liv havde haft hårdt fysiske arbejde. Hans helbred var ikke længere et match til det hårde fysisk arbejde.

Jeg kunne sagtens have talt med ham om andre erhverv, som han måske ville kunne varetage. Men noget sagde mig bare, at det slet ikke var det vi skulle tale om i dag.

Jeg kunne se på ham, at han ikke havde det godt. Jeg vidste at han lige var blevet opereret og han så meget fortvivlet ud. Jeg spurgte derfor ind til hvordan hans psykiske tilstand var, når helbredet ikke var så godt mere og ikke havde de bedste vilkår.

læs også: Er din frygt din blokering

Pludselig begynder tårerne at trille ned ad kinderne på ham. Han er bange, bange for sin fremtid, bange for hvor lang/kort fremtid han havde foran sig og hvordan han skulle klare det.

Han var alene og havde ikke nogen der var tæt på ham, men han var vant til at klare sig selv. Ensomheden og frygten lyste ud af ham.

Jeg vejledte ham på aller bedste vis, da han intet anede om, hvilket hjælp han faktisk kunne få.

Tårerne fik frit løb og selvom han gav udtryk for, at han ikke havde forventet, at han skulle begynde at græde foran mig og slet ikke på Jobcenteret, virkede han lettet. Han følte sig mødt og lyttet til. Der blev draget omsorg for den situation han stod i, og som han ikke selv kunne magte eller se sig ud af.

Jeg gav udtryk for min anerkendelse af hans frygt for fremtiden både helbredsmæssigt og arbejdsmæssigt. Men jeg fortalte ham også, at havde han  ikke fortalt hvordan han havde det, så kunne jeg ikke have vejledt ham som jeg havde gjort – og han skal have hjælp NU!

Hvis ikke min intuition og fornemmelse havde været der, og hvis han ikke havde åbnet op, så kunne jeg have været med til at gøre ham endnu mere syg og i værste fald, kunne have taget livet af ham – JA, det var der vi var.

Mine tanker går så meget til ham lige nu, og jeg håber så inderligt at han gør brug af min vejledning så han kan få en lysere fremtid end den han frygter lige nu.


Så kære dig derude – lad nu være med at være for stolt til at bede om hjælp. Der er altid en ny vej, en lysere vej ud af mørket – så hvorfor ikke gå den lyse vej og få hjælpen til at finde derhen??

Jeg ville elske at vise dig vejen ud af mørket – til en bedre fremtid i velvære. <3 Så tøv ikke – jeg er lige her.

Husk min begivenhed d. 26.5.2019, hvor jeg vejleder dig i mere velvær i dig selv.


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *