Empati – mit vigtigste redskab

Jeg har altid vidst at jeg havde en stor empatisk evne for andre mennesker. Det har altid ligget mig meget naturligt, hvorfor det ikke er noget jeg som sådan tænker så meget over.

Men i mine mange års erfaring som sagsbehandler og rådgiver, har jeg altid fået af vide, at jeg havde en stor empatisk evne.

I mit tidligere indslag om den 52 årige mand, som jeg fik til at græde, så handler det også meget om min empatiske evne og at se det hele menneske.

Læs artiklen her: Når 52 årige mand begynder at græde

I dag havde jeg samtaler med A-kassen og nogle borgere. I dag var der en ung pige, som jeg havde mødt før. Ved vores tidligere møde, begyndte hun at græde af dyb frustration.  Og nej, jeg slår altså ikke mine borgere!!

I dag begyndte hun også at græde. Jeg vejledte hende om alt hvad jeg kunne komme på, for at hjælpe hende, så hun ikke skulle have det så skidt. A-kassen lederen som også var med til mødet bakkede mig 100% op.


Efter mødet med denne pige, siger A-kasse lederen til mig. “Susanne, du er sådan et dejligt og empatisk menneske og hvor er det dejligt at arbejde sammen med dig, og opleve at du ser det hele menneske”. Jeg blev SÅ rørt og dybt taknemmelig for disse ord.

At det jeg brænder aller mest for og står mit hjerte aller mest nært også ses og mærkes. Det er så vigtigt for mig, lige gyldigt hvilken love og paragraffer jeg arbejder med. Alle der sidder foran mig i stolen, skal ses og høres for dem de er.

Men at lederen fra A-kassen også siger det højt og anerkender det – gør mig glad og taknemmelig. SÅ ved jeg, at det jeg gør – kommer lige fra hjertet.

Jeg nyder at arbejde, hvor jeg får lov at være mig og gøre det der føles 100% rigtigt. Når jeg gør det, ved jeg at jeg er i mit rette element.

Og jeg vil elske at hjælpe dig – så har du frustrationer, som du har svært ved at se dig ud af eller ønsker ændringer i dit liv, men du ved ikke hvordan? Så skriv eller ring til mig.

Du SKAL have glæde, velvær og lykke i dit liv – der hvor du ser dig selv, som det skønne menneske du er <3


Husk min begivenhed d. 26.5.2019, hvor jeg vejleder dig i mere velvær i dig selv.


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *