Fra Positiv psykologivejleder/løbecoach til Velværfacilitator – Hvorfor?

Fra Positiv psykologivejleder og løbecoach til Velværfacilitator?

Fordi der var noget som har holdt mig tilbage, noget var ikke helt rigtigt.

Jeg har rigtig længe gået og leget med ordet velværfacilitator, som vi tog patent på for længe siden.

Velværfacilitator

Ordet føles godt i maven, og jeg bliver glad, når jeg tænker på alle de muligheder, som jeg ser og mærker i ordet. Der kommer en masser ideer, så mange at jeg bliver helt rundtosset :-). Men jeg ved at det er det rigtige at gøre, og det er også under dette navn, at mit firma har CVR nr. Helheden begynder at tage form i den retning, hvor jeg har mig selv med hele vejen.

Det kan kun blive endnu bedre.

Løbecoach

Det er jeg stadig, men løb har ikke været så stor en del af min hverdag, som det var tidligere. Jeg har både savnet det, men det har også lagt en dæmper på mig. Forstået på den måde, at jeg hele tiden følte at jeg skulle præstere indenfor løb. Det blev en byrde, fremfor en glæde. Derfor var tiden inde til, at det ikke længere skal have samme fokus.

Jeg vil absolut stadig vejlede og lave events, hvor løb indgår – men på en hel anden måde. Jeg er stadig under udarbejdelse af et 12 ugers online program, hvor løb er en stor del. Derfor vil jeg på ingen måde slippe løbet, men det skal være en glæde for mig, ellers bliver det heller ikke en glæde for dig med mig som løbecoach. Det SKAL være sjovt.

Positiv Psykologi vejleder

Det ligger SÅ dybt i mig, at jeg aldrig vil kunne lægge det på hylden – som i overhovedet. Det er så stor en del af mig og min hverdag, både som Jobrådgiver, som vejleder, som menneske og nu som velværfacilitator.

Helheden

For mig er det ikke enten eller, men helheden – at velvær handler om både din krop og dit mindset. Som velværfacilitator ser jeg bare så mange muligheder, for at hjælpe dig præcis derhen, hvor du oplever velvær i dit liv på alle områder.

Derfor er både løb og positiv psykologi en meget stor del af at være velværfacilitator, da jeg altid vil have fokus på både velvær i kroppen og det mentale mindset.


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *