Tør du se dig selv bag facaden – og stå stærkt i dig selv?

At stå 100% i sig selv kræver mod, mod til at se på sig selv med kærlige og ærlige øjne.

Vi får hele tiden af vide, at vi skal elske os selv – det er jeg på ingen måde uenig i, men hvordan gør jeg det, når jeg altid har lært at hvis bare jeg elsker en anden rigtig højt, så føler jeg mig vel også elsket rigtigt højt!! Eller gør jeg!!

Nej, ikke nødvendigvis!

Jeg har selvfølgelig et bud på, hvordan du kan lære at elske dig selv og stå ved dig selv 100%. Jeg har selv gået vejen, da jeg i mine unge år lærte at jeg skal elske min næste, før jeg elsker mig selv. Derfor søger os der har denne med i bagagen, altid rundt for at finde kærligheden, så vi kan føle os elsket.

Men kærligheden ligger ikke udenfor dig, men indeni dig. ALTID! Det vil sige, at selvfølgelig kan du elske andre helt vildt højt, men uden du forventer at de skal give dig noget igen. At du står ved at du har dig selv med, og elsker uden forbehold, uden at dømme, uden at forvente og uden at stille krav.

Når du gør det, så er det fordi du hviler i dig selv og elsker dig selv. Du er nemlig ikke afhængig af andres kærlighed og anerkendelse.

Inden jeg giver mit bud på, hvordan du kan øve dig i at lære at elske dig selv og stå 100% ved dig selv. Så skal du være klar over at:

  • Det tager tid
  • Du skal have en meget stor portion tålmodighed
  • Det kræver gentagelser, gentagelser, gentagelser
  • Det sker IKKE over natten, mens du sover
  • Du vil bliver prøvet af igen og igen
  • Du vil opleve at blive frustreret, måske sur og gal (men det går over ;-))

MEN hvis du bruger mine bud på, at sætter dig selv højt, så lover jeg dig at du vil få:

  • Den aller største frihed
  • En lykke indeni som du næsten ikke kan sætte ord på
  • At du virkelig lærer at elske dig selv – sådan rigtigt
  • At du kommer til at stå stærkt i dig selv

MEN du skal være villig til at gå vejen – hele vejen, at du sætter dig selv forrest. At du giver dig selv AL den opmærksomhed, så du er vant til at give alle andre før dig selv.

Du skal nu til at tage dig selv alvorligt og tage 100% ansvar for din egen lykke og glæde. Det er nemlig ikke andres opgave, at gøre dig lykkelig. Det er DIN opgave helt alene, men det kan du også godt. Det ved jeg!

Personligt synes jeg, at det er tarveligt at andre skal stå til ansvar for din lykke, en opgave som er umulig at udføre af andre end dig selv.

Når vi forventer at andre skal gøre os lykkelige, så bliver vi aldrig lykkelige. Vi bliver hele tiden skuffede, for alt det du gerne vil have, er netop din opgave at give til dig selv.


Mit bud på, hvordan du kan stå 100% ved dig selv og stå stærk er:

At du skal sætte dig selv forrest, altid – ikke sagt at vi ikke skal gøre noget for andre. Men du er altså den vigtigste person i dit liv. Derfor giver det ikke mening, at du bruger al din tid på at gøre en masse for andre, hvis det gør dig ulykkelig.

Du skal hver dag gøre noget godt for dig selv. Give dig selv en masse opmærksomhed og kærlighed. Når du har fokus på andre hele tiden, så kan du ikke samtidige have fokus på dig selv. Gør op med dig selv hvad du vil bruge din tid og energi på. Giver det dig glæde eller bliver du ked af det?

Stop med at slå dig selv oven i hovedet. Vi fejler alle sammen og vi gør det igen og igen, men det er ok – det er her der er en læring til dig. Men når du bliver bevist om, hvor og hvornår du fejler, så kan du også rette op på det.

Det jeg også har observeret på min egen og andres rejse i at stå stærkt i sig selv er, at vi tør se på vores “svage sider”, “vores dårlige sider” – altså de sider af os selv, som vi ikke er stolte af eller som er smertefulde og gør ondt. Dem som vi hele tiden skubber væk og flygter fra.

Når du tager dig kærligt af de sider af dig selv, så vil du opleve at de sider faktisk ikke er så slemme som du gik og troede. At det der gør ondt som du hele livet har skubbet væk, blot ønsker din kærlighed og forståelse. Når du giver disse sider af dig selv kærlig opmærksomhed, så begynder de stille og roligt at forsvinde. Du har nemlig ikke længere brug for dem.

De er de gamle programmeringer, som du har taget med dig igennem livet, men som ikke længere skal med dig videre.

Så omfavn dine mørke og svage sider af dig selv og oplev hvor befriende det er at være god ved dig selv – netop som du ønsker at andre skal være ved dig.

Stå ved dig selv – HELE dig – for du er fantastisk præcis som du er!

– Har du brug for hjælp til hvordan du gør det helt praktisk, så hjælper jeg dig gerne – for jeg ved hvor meget det betyder, at du står stærkt i dig selv og føle dig elsket, bare fordi du er dig.

Jeg skaber rammerne, så DU tør se dig selv bag facaden og stå stærkt.


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også uddannet sig som Innovativ Event Manager, og arbejder som netop Event Manager for Magasinet Fundament på Facebook.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *