Er du en pleaser?

Er du en pleaser?

  • Bliver du lyttet til eller lytter du altid til alle andre?
  • Har du altid følelsen af, at du ikke bliver forstået?
  • Er alle andres holdninger for hvordan du skal leve dit liv, vigtigere end din egen holdning?
  • Har du drømme som andre altid piller ned?
  • Gør du altid hvad andre gerne vil have dig til?
  • Har du glemt, hvem du egentlig er?
  • Tør du stå op for dig selv?

Hvis du kan genkende noget af dette, så er det altså på tiden at du står op for dig selv – altså VIRKELIG står op for dig selv! 


Jeg ved at du sidder og tænker – men Susanne, jeg ved ikke hvordan jeg gør det!

Du oplever måske angst og frygt ved tanken om, at du nu skal stå 100% stærk i dig selv og det får dig til at lade være. Det er nemmere bare være der hvor du er, selvom du ikke er tilfreds eller lykkelig. Men ingen kan gøre dig lykkelig, hvis du ikke er lykkelig i dig selv. TRO MIG!

MEN jeg lover dig, at når du står op for dig selv, så vil du opleve frihed, glæde og stor stor kærlighed til dig selv og andre.

Du vil føle dig let og fri for gamle paradigmer og mønstre. 

Men Susanne – jeg ved stadig ikke hvordan jeg gør?

Så er det godt, at jeg ved det og kan hjælpe dig – hele vejen!

Det du skal gøre, er, at love mig at du virkelig vil det, vil dig selv 100% og at du vil gå hele vejen, også selvom at den kan blive hård!

Jeg har redskaberne til at hjælpe dig – men jeg mangler bare dig!


Få en ½ times GRATIS vejledning, før du beslutter dig om vi to er et match.

Det er vigtigt for mig, at du skal føle dig tryg – når du er tryg i min vejledning vil du kunne skabe de resultater du ønsker dig.

Glæder mig til at snakke med dig <3 

www.susanne-antoinette.dk 


 

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp og dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også uddannet sig som Innovativ Event Manager, og arbejder som netop Event Manager for Magasinet Fundament på Facebook.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad” 


Susanne pusler altid med nye projekter, og har fuld fokus på balance i krop og sind.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have.

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *