Offline

En periode offline har både været svær, men også nem. Jeg har nydt så meget ikke at være på hele tiden.

Jeg indrømmer, at jeg brugte alt for meget tid på at “glo” på facebook og instagram. Jeg inspireres helt vildt meget af andre mennesker, men det tog overhånd, så meget overhånd at jeg faktisk blev alt for passiv i mit eget liv, og mistede min kreativitet.

At være offline medførte at alt bare stille og roligt kom til mig på den mest magiske måde, og helt uden anstrengelse.

Mange tanker og blogindlæg, der pludselig kom vældende ned fra himlen. Jeg måtte hele tiden være i nærheden af en blog, så jeg kunne skrive ned, når der dukkede noget op. Jeg kunne ligge og være ved at falde sig søvn, og pludselig kom der bare noget, som jeg bare måtte skrive ned på papir.

Nærværet voksede som dagene gik og “stilheden” blev til en masse kreativitet.

Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er for mig, at være mere åben for alt hvad der kommer.

At være tilstede lige nu, skaber den største kreativitet.

At fordybe mig i walk & talk, gode bøger, foredrag ( 2 stk. et med Morten Albæk og et med Jesper Bergstrøm og Nickolai Damgaard – inspirerende foredrag), biograf tur, min løbeklub, igangsættelse af ny uddannelse eller hvad jeg nu havde lyst til og brug for.

Det var vildt mærkelig i starten, at jeg ikke lige skulle følge med på facebook eller instagram. Men det var faktisk nemmere end jeg havde regnet med, da jeg jo var mega afhængig af det.

Jeg vil virkelig anbefale dig, som er blevet for afhængig af de sociale medier, at tag en pause indimellem – det er guldværd.

I dag har jeg været på Innovative event management uddannelse, og det har været en fantastisk dag med masser af skønne mennesker, alt fra Stand up til Husforbi og i alderen fra 18 til 60 år, alle med et drive og en kreativitet der spænder vildt. Jeg er SÅ glad og er helt høj  og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Lad kreativitet blomster i takt med foråret 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *