Tør du mærke dig selv – helt ærligt?

Jeg har været i biffen for første gang i mit liv helt alene.

Faktisk havde jeg forventet, at det var mere mærkeligt og pinligt end det var. Men ingen af delene var tilstede.

Jeg nød at sidde der uden at skulle forholde mig til andet end at se en film. Elsker at være i biffen, stemningen, lyden, duften af popcorn. At sidde og stor tude til filmen “A star is born” mellem to middelaldrende mænd, var både spøjst, mega underligt, men samtidig fantastisk, rørende og nærværende på en og samme tid.

Jeg tudede hele vejen hjem, da filmen ramte mig lige i hjertet og måske lidt ekstra, da jeg tillod mig at være helt åben og sårbar ved at være alene i biografen.

Den følelse var helt fantastisk.

Jeg tænkte, at jeg var virkelig taknemmelig over, at jeg tør elske af hele mit hjerte og helt betingelsesløs, uden forbehold, uden filter, uden at dømme, uden at stille krav. Og turde være 100% sårbar.

LÆS OGSÅ: Er din frygt din blokering?


At jeg ikke behøver stoffer, alkohol, at arbejde meget, træne meget, spise for meget eller for lidt for at være mig og mærke mig – helt ind til knoglerne. Nogen gange mærker jeg for meget, men det er ok – jeg tør godt!

Jeg tør godt mærke mine negative sider, mine skygge sider, mine mørke sider, de positive sider, de lyse sider, de sårbare sider – alt er jo en del af at være mig. Jeg har i mange år undertrykt mine “svage sider”, men det gør jeg ikke mere. Jeg accepterer dem, som de er.

Jeg oplever rigtig mange, som undertrykker de sider af dem selv, som er svære og sårbare. Så enten arbejder de sig ud af dem eller på andre måder forsøger at undgå dem. Men helt ærligt, når du gør det, vil du altid søge efter noget andet end det du har.  Du vil altid være på “flugt”. Du vil altid synes, at du skal præstere noget for at føle dig noget værd, føle dig elsket. Du vil altid søge anerkendelse udenfor dig selv fremfor indeni dig selv.

Lige meget hvor meget du forsøger at undgå de mørke sider af dig eller undertrykke evt. svigt, sorg fra f.eks. din barndom eller hvad der lige er begravet indeni i dig, så vil du altid føle at du mangler noget, at du hele tiden skal være igang med noget. Du ønsker ikke at stå stille, sidde stille og bare være, for det er for skræmmende for dig. Hvad nu hvis at dine undertrykte følelser kommer op til overfladen og det gør undskyld mit udtryk pisse ondt, hvad nu hvis du ikke ved hvad du skal gøre og ubehaget er så voldsomt, at du ikke tror at du kan være i det.

Hvad nu hvis, det er være stille er mega monster fantastisk – at du ikke behøver at være igang hele tiden for at finde tilfredsstillelse. MEN at du vil blive elsket for den du er uden at skulle gøre noget!

Hvad er det værste der kan ske ved det?

Tør du?

Være helt stille?

Mærke dig selv?

Har du n……. til det?

Helt ærligt?


Når du mærker, accepterer og erkender alle dine sider af dig selv, vil du pludselig opdage, at du føler dig let og fri. Du behøver pludselig ikke at skulle være igang hele tiden, præstere hele tiden for at du føler dig godt tilpas, elsket for den du er eller at du mangler noget.

Men tør du – mærke efter i dig selv og være i det – ALTSÅ helt ind til knoglerne?!! 🙂


OM SUSANNE

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *