Scan din krop!!

Scan din krop!

Jeg kunne også sige – lyt til din krop!

Jeg synes at det er sindsyg vigtigt i alle sammenhæng, at scanne kroppen en gang imellem.

Jeg har i øjeblikket ondt i ryggen hver morgen, og har faktisk ikke lyttet 100% efter hvad min krop havde brug for.

Jeg har ofte fokus på min krop når jeg løber, men glemmer det nogen gange i andre sammenhæng. Men helt ærligt, det er sgu vigtigt at være opmærksom på, hvad din krop fortæller dig – hver eneste dag!

I morges da jeg vågnede var jeg mega træt, fordi jeg havde sovet dårligt på grund af ondt i ryggen. Jeg besluttede mig derfor, at jeg ville ud at gå en tur og se om jeg kunne løsne ryggen op. Da jeg havde gået 4 km, kunne jeg godt mærke, at min ryg faktisk begyndte at få mere ondt end hvad godt var.

Men jeg skulle jo hjem, så måtte gå de 4 km hjem igen – set i bagspejlet så var 8 km alt for lang tur for mig idag. Da jeg kom hjem, var det hurtigt frem med yoga måtten, så jeg kunne lave lidt blide øvelser og få min ryg til at slappe af.

Vores krop er jo så fantastisk godt indrettet, at den altid fortæller dig, hvis du ikke behandler den ordentligt. Den skal nok sige til, hvis du har ydet vold mod den – det vigtigste er, at du husker at lytte – altså virkelig LYTTE!


Hvordan scanner du så kroppen?

Det kan du gøre på mange forskellige måder, men det vigtigste er at du mærker din krop. Hvis du ikke mærker din krop, så kan du heller ikke scanne den. Vi er tit så meget oppe i vores hoveder, at vi ikke mærker eller kan mærke vores kroppe, og det er sundhedsmæssig ikke særlig godt.

Det kan være at du har overtrænet eller har begyndende stress, men du opdager det ikke i tide, fordi du overhører alle kroppens signaler. Det kan have store konsekvenser for dit helbred.

LÆS OGSÅ: Tør du mærke dig selv – helt ærligt?

Når du begynder at overhøre kroppens signaler, så overhører du også dig selv og hvad der er godt for dig. Du ender med at få en masse skader samt et hav af fysiske symptomer som ondt i knæene, ondt i ryggen, ondt i hofterne, ondt i foden af overtræning m. v., fordi du ikke lytter til din krop, dig selv og det du allermest behøver.

Gør dig selv den tjeneste, at scan din krop i hvert fald et par gange om ugen, så mærker du noget der ikke er godt, så kan du hurtigt gribe ind og gøre noget  – og har du brug for hjælp til hvordan du gør og hvad din krop fortæller dig, så kontakt mig – jeg hjælper dig, så du bedre kan trives i din fantastiske kloge krop.

Jeg skal i hvert fald passe rigtig godt på min krop i dag. <3


OM SUSANNE

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *