Stærk – når du tør vise din sårbarhed!

Tør du vise din sårbarhed eller har du altid en eller anden form for facade på?

Hvis du tør vise din sårbarhed, så er du virkelig for mig et sindsygt stærkt menneske. Det kræver virkelig mod, at vise sårbarhed.

Et menneske der kigger indad og giver udtryk for, at der er noget indeni der er svært, sårbart og virkelig virkelig hårdt, som slipper sin facade et øjeblik – er et menneske som ikke er bange for at vise sit sande jeg. Et menneske der står 100% ved sig selv.

Men det er også hårdt at skulle bevare en facade, fordi der er følelser som du bliver ved at undertrykke. Følelser som gør ondt og  som du ikke har lyst til at mærke igen. Der kan være mange årsager til, at du ikke tør kigge på dine undertrykte følelser – det kan være svigt i din barndom. Men selvom du bliver ved med at overbevise dig selv om, at du ikke kan blive ved at dvale omkring din barndom mv, så har du måske ikke rigtig kigget efter, mærket efter hvad det har gjort ved dig?

Noget bliver ved at hænge ved, noget som ikke helt vil slippe alligevel, noget som bliver ved at bremse dig.


Men ved du hvad? Hvis du tager dig mod til at kigge indenad, tager fat i det der gør ondt og accepterer at det som en del af dig. At noget gør ondt, er en del af livet lige meget hvor meget vi forsøger at skubbe det væk. Lige meget hvor meget vi forsøger at overbevise os selv om, at det gider vi ikke bruge vores tid på og er ligeglade. Så bliver jeg desværre bare nød til at sige til dig – din krop og underbevisthed husker – den husker ALT!!.

Når du anerkender, accepterer og giver dig selv lov til, at det der gør ondt også er en del af dig, jo lettere bliver dit liv.

Måske du tænker, at det sikkert bare gør det værre og hellere vil forsøge at slippe det, glemme det. MEN det sker bare ikke, for din krop HUSKER.

Du behøver ikke, at skulle ribbe op i hele din barndom eller hvad det er der gør, at du undertrykker dine sårbare følelser.  Du skal ikke nødvendigvis til psykolog i flere år og gennemgå et smertehelvede af undertrykte følelser.

Jeg oplever mange voksne mænd som kvinder, der har oplevet f.eks svigt, dårligt parforhold mv, ikke tør give sig hen til et andet menneske. Fordi det er sårbart, fordi det er svært og ubevist er frygten for at miste eller blive svigtet igen, ikke til at holde ud. Du holder måske alle mennesker ud i en stræk arm. Måske er det ikke lige sådan du tænker, men det er det dine handlinger viser. Måske du ikke mener, at du fortjener kærligheden.

Måske du ikke viser 100% hvem du er overfor nogen – OVERHOVEDET!! Måske ikke en gang overfor dig selv!

Måske du oplever, at du ikke kan være i dig selv, føler kvælertag og bare ikke kan være i den følelse. Det ukompliceret bliver pludselig meget kompliceret.

Tillad dig selv at stoppe op – mærk efter, også de ubehagelige følelser, vær i dem – og derefter anerkend dem som en del af dig.

Du vil opleve efter noget tid, hvor du øver dig i at være i de ubehagelige følelser, anerkender dem, at blive fri – du vil opleve en frihed, som du aldrig ville tro du kunne få. Friheden som du tror, at du kun kan opleve, når du vælger de svære følelser fra – MEN det er faktisk lige omvendt.

Du er ikke dine følelser – du er jo ikke et ondt menneske, fordi du har følelser der gør ondt!!

FRIHEDEN kommer, når du accepterer ALLE dine følelser som en del af dig!

Ved du ikke hvordan du gør, så skriv til mig – HJÆLP MIG, AT HJÆLPE DIG! Jeg er lige her og vil elske at hjælpe dig tilbage til friheden i dig selv <3

Susanne <3


OM SUSANNE

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *