Om mig

Navn: Susanne Antoinette Lund Pedersen

Fødselsdag: 2. Maj 1971

Bopæl: Født, opvokset og bor i Holbæk.

Børn: Simone fra 11. Juni 1997

Erhverv: Erhvervsmentor hos indsats samt ejer af  Susanne-Antoinette, Velværfacilitator

Interesser: Positiv psykologi, løb, yoga, boligindretning og den spirituelle verden.


Positiv psykologi

Jeg har altid interesseret mig for personlig udvikling – den psykologiske del af et menneske. Jeg begyndte i en tidlig alder at beskæftige mig med den psykologiske verden, så jeg meldte mig til aftenundervisning i psykologi, som 18 årig. Jeg elskede at grave dybere ind i mennesker. Jeg ønskede at forstå deres måde at være på, hvis jeg mærkede at der var noget i mig, som ikke stemte overens ved andres menneskers adfærd, gøren og laden.

Jeg har personligt været igennem en lang rejse af personlig udvikling, og jeg holder aldrig op med at suge ny viden til mig. Jeg tester gerne redskaber, ny viden mv på mig selv. Da jeg ønsker at kunne give dig det allerbedste, som jeg ved virker. Jeg har i mine uddannelser, både i min allround kontor uddannelse valgt fag med psykologi indenfor offentlig administration, og da jeg senere tog Kommunom indenfor den offentlige sektor, valgte jeg også psykologi som valgfag.

Jeg blev introduceret for positiv psykologi, da jeg faldt over bogen “Lev dig lykkelig – med positiv psykologi”, skrevet af Sarah Zobel Kølpin. Jeg faldt pladask for den positive tilgang til psykologien. Jeg besluttede mig derfor, at jeg skulle have noget mere viden omkring dette emne. Jeg tog uddannelsen som positiv psykologi vejleder på At Work skolen på Frederiksberg.

“Privat bruger jeg også positiv psykologi”

Jeg bruger positiv psykologi hver eneste dag. I mit daglige arbejde som rådgiver, coach, løbecoach bruger jeg min tilgang og viden med fra positiv psykologi – det er motiverende, givende, målrettet, opløftende og en fantastisk måde at arbejde på. Det har banet vejen bedre for mig selv, så jeg har kunne opnå de mål som jeg sætter mig for, som f.eks. indenfor løb, men absolut også med mange andre ting, som jeg har drømme om i livet.

Derfor har jeg også taget overbygning af positiv psykologi med fokus på styrker. Her går jeg i dybden med dine styrker, lære dig at fokusere på dit indre og naturlige drive. Når du arbejder med det der ligger dig naturligt (Din styrker), vil du mærke større glæde, lykke, overskud og energi. Du vil stå stærkt i dig selv.

De sidste par år har jeg beskæftiget mig med mindset – dine tankers kraft og hvor en indflydelse dine egne tanker har omkring hele din måde at leve på.

Jeg gik igennem en hård skilsmisse, som medførte at jeg mistede ikke kun min kærlighed, men også en stor del af mig selv. Ved brugen af mine tankers kraft kom jeg stærkt tilbage, og lever i dag et liv med en stor dyb taknemmelighed, glæde og velvære.

Jeg har derfor dygtigt gjort mig indenfor mindset, dine tankers kraft og handlingen heraf. Ser på hvilken stor betydning det har på hele dit liv og din måde at være i verden på, hvilket job du har, hvilken værdig du sætter på dig selv.

Jeg elsker at arbejde med tankens kraft, fordi det har gjort en kæmpe forskel for mig og det liv jeg lever i dag, og jeg er langt fra der hvor jeg ønsker at være, men så meget tættere på end jeg nogensinde har været før.


Løb

Jeg har altid elsket at løbe. Det var og er en motionsform, som jeg altid har fundet mig godt tilrette i. Jeg har dog ikke haft de store ambitioner for, at føre det videre ud i livet, som f.eks i form af konkurrence. Men når jeg husker tilbage, så har jeg altid løbet. Jeg deltog tidligt i forskellige kvindeløb og synes at det var sjovt. I flere år blev jeg opfordret til at melde mig ind i den lokale løbeklub. Jeg var sikker på, at de løb for hurtigt og at jeg ikke kunne følge med dem. Men jeg fandt ud af, at det kunne jeg sagtens, og jeg begyndte at træne en gang om ugen med klubben. Efter få måneder fandt jeg mig en løbepartner, som jeg løb sammen med i flere år 3 gange om ugen.

“Derfor har jeg uddannet mig som løbecoach”

Jeg opdagede pludselig, at jeg kunne løbe meget mere end jeg havde regnet med. At min krop kunne meget mere end hvad andre og jeg selv havde bildt mig ind. Kilometerne blev flere og flere, deltog i dvs. kvindeløb, crossløb, DHL stafetten mv. Men med en skæv ryg, var jeg sikker på, at 5 km var det jeg skulle holde mig til uden at få for mange smerter. Men efter at have trænet på en god og effektiv måde, fik jeg trænet mig op til at kunne løbe en halv marathon. Jeg ønskede også her som med positiv psykologi, at udvide min viden omkring kroppen og løb. Derfor har jeg uddannet mig som løbecoach via At Work skolen på Frederiksberg.

Jeg har tidligere i et par år været med som hjælper-træner for begynder-holdet i vores løbeklub. Jeg nyder at give min viden videre både i klubben, men også ved personlig træning. De sidste par år har jeg dog koncentreret mig om mig selv og mine egne løbekunder. Jeg har haft flere løbehold med fælles træning en gang om ugen, både privat og i arbejdsmæssigt regi på Roskilde Jobcenter.

Jeg elsker at være med til, at andre når deres mål og coache dem på rette vej. Skabe velvær i krop såsom i sind.

Løb Glad 🙂


Facebook: Positiv psykologivejleder og løbecoach/træner

Intragram: susanne_antoinette

Coach.dk: Susanne Antoinette