Referencer

Tidligere samarbejdspartner

Kim Georg Brynningsen, Indehaver og adn. direktør af Indsats.

I min tid som regionschef i Quick Care arbejdede jeg igennem mange år sammen med Susanne, da jeg var underleverandør til Holbæk jobcenter. 

Jeg vil starte med, at sige at jeg kun har haft positive oplevelser i mit samarbejde med Susanne, hun er helt igennem fantastisk at arbejde sammen med. Susanne er yderst serviceminded og professionel som samarbejdspartner og meget behagelig at omgås. Hun er rolig og god til at kommunikere. Derudover er hun super god til det første møde med alle mennesker, da hun evner at møde alle, hvor de er. 

Jeg kan derfor kun give Susanne mine absolut bedste anbefalinger.


Monique Hvelplund, Konsulent; Vallensbæk

Susanne var helt fantastisk at arbejde sammen med. Hun var altid positiv og havde en sund livstil både fysisk og psykisk. 
Hun gik op i sit arbejde på en meget professionel måde og den kommunikationsstil som jeg oplevede hun havde med borgerne, var på et etisk og direkte sprog, der vidnede om store evner i kommunikation og om psykologisk indsigt. 


MB 45 år – Holbæk 

Jeg har været til vejledning hos Susanne i forbindelse med et sygdoms forløb. Jeg havde brug for at vende det negative til det positive. Susanne var utrolig godt til at møde mig der hvor jeg var. Hun er meget behagelig, sød og lyttende, samtidig med, at jeg fik redskaber til at komme videre. Jeg følte mig i gode hænde og kunne ret nemt overskue de foreslag, som Susanne kom med. Det har klart hjulpet mig, både i situationen, men jeg har også kunne gøre brug af min vejledning senere hen. Jeg vil klart anbefale Susanne.

Marie-Louise Hansen, Bornholm :

Jeg var så heldig at vinde en coaching hos Susanne og fik en dejlig snak med hende. Susanne er super dygtig og meget nærværende. Samtalen foregik over telefonen men jeg følte at hun sad lige der sammen med mig i min stue. ❤️ Hun var god til at lytte til mig og spørge ind til de ting der fik mig til at kigge dybere i min situation. Hun var godt til at sætte tingene i perspektiv og få mig til at reflektere over de ting jeg fortalte. Jeg følte mig lyttet til, forstået og støttet og fik nogle gode redskaber at arbejde videre med ❤️❤️ Er helt sikkert ikke sidste gang at jeg kontakter Susanne ❤️❤️❤️ De varmeste anbefalinger herfra.


“Susanne, du har virkelig gjort at jeg er kommet igang med de rigtige sko og med den rigtige motivation. Det skal du have stor tak for 🙏🏻 uden dit løbehold var jeg ikke kommet så godt igang og jeg løber nu regelmæssigt. Stort knus fra Helle ❤️🥰🙏🏻


En kunde skriver:
Kære Susanne, jeg er så glad for at jeg meldte mig til dit forløb, som på en super god måde har fået mig i gang med at løbe igen. Jeg har jo ikke kunnet være der så mange gange. Men dit program gjorde det nemt for mig at følge “trop”.  Anonym