Løbefrie dage

En gang imellem er det fint, at holde fri fra træning uden dårlig samvittighed.

Jeg har ikke løbet siden fredag i sidste uge, og har besluttet mig for at jeg først skal løbe igen i morgen, hvor jeg er hjælpe træner i klubben.

Men det er på ingen måde, fordi jeg kaster mig over sofaen og bliver inaktiv.

At være aktiv kan jo gøres på mange måder. Udnyt trapperne istedet for elevatoren, det giver gode lår og faste baller.
Tag cyklen i stedet for bilen. Brug rengøring, gulvvasken som styrketræning. Mulighederne er uendelige. Så fordi at du ikke lige nåede ud at løbe eller i fitness center, som brug kroppen aktivt alligevel – alt aktivitet tæller på den gode skala.

Jeg har stadig løb i denne måned som jeg glæder mig til at deltage i. Næste løb er Slotsløbet i Tølløse. Jeg har ikke deltaget i dette løb tidligere, men har hørt så meget om den smukke natur man kommer rundt i, at nu måtte jeg være med.

Men jeg får også hygget mig og slappet af, som i weekenden hvor min kæreste og jeg valgte at forkæle os selv med en tur i Hamam, tyrkisk bad i Holbæk. Det kan jeg godt anbefale, det er så hyggelig og i smukke omgivelser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *