Just do it

Just do it…

just do it 04

 

Det er Nike´s slogan, men det giver nu også god mening. For hvad er det der holder os tilbage?

Jeg har i dag gennemført mit første halv marathon ved BT´s – årlige halv marathon arrangement i Lyngby. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at dette mål blev muligt for mig. Men igen bliver jeg overrasket over, hvor meget vi er i stand til, hvis bare vi har den rette tro på det, opbakning og planlægning mod målet – og ikke mindst bliver ved at tro på det hele vejen til målet, også når det går op ad bakke.

Jeg er så glad, da jeg ikke havde regnet med, at min ryg kunne klare den lange tur, men det gik bare så godt. Tiden var ikke vigtig for mig, selvom vi hjemmefra havde snakket om, at en tid uden at overbelaste min ryg, kunne være 2 timer og 15 min, mit mål var at gennemføre. Min tid blev 2 timer og 10 min med tissepause ved 11 km og jeg er fuld ud tilfreds.

TPL, som Chris MacD ville havde sagt – tro på lortet.

just do it 03

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *