Coaching

Jeg har altid elsket at udvikle mig selv, har hele livet været på en fantastisk personlige rejse, som jeg aldrig stopper med. Jeg har selv modtaget coaching og fået indblik i, hvor stor en hjælp coaching kan være.

Jeg har derudover læst en masse bøger om coaching og suget al læringen ud af bøgerne, erfaret og gået vejen selv. Jeg har hjulpet mange mennesker til at se dem selv i et bedre og mere selv kærligt lys, som jeg synes alle fortjener.

Jeg har igennem mit mange årige arbejde som sagsbehandler/rådgiver samt som coach haft stor gavn af de modeller og teknikker som coaching indebærer. Jeg har en stor indlevelsesevne, empati, forståelse og skaber hurtigt tillid og tryghed omkring din situation.

Jeg er altid nærværende overfor dig med fokus på dine udfordringer. Du vil opleve min coaching som rar, konstruktiv, professionel, hvor jeg giver dig de redskaber som du har brug for til at skabe det liv du ønsker dig.


Jeg har bestået Transition Coaching Foundation via mit tidligere arbejde, og bruger dagligt coaching. Jeg har derudover stor erfaring i vejledning af stress, angst, dårlig selvværd eller hvad der nu kan være en udfordringen.


Jeg hjælper dig i netop den situation du står i.

Jeg hjælper med at gøre dig bevist om dine styrker, så du kan udnytte dine styrkers fulde potentiale.

Du vil få en bedre selvforståelse, stå stærkt i dig selv, lære dig at være den bedste udgave af dig selv – vise dig at du er præcis som du skal være, tænde lysene i dine øjne, så du kan nå de mål du sætter dig for.

Jeg elsker at lytte til dine historier, dine ønsker og hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil hen.


Læs også: Lær dine styrker at kende

Læs også: 6 råd til at stoppe bekymringer

Læs også: Når kunderne græder af glæde – Michelles historie