Når kunderne græder af glæde, så gør jeg det altså også – læs Michelles historie

Når det bare giver så meget mere mening, at jeg laver det jeg laver.

Jeg elsker at følge mine kunder fra start til slut eller når jeg blot kan mærke at deres motivation og energi begynder at vokse og glæden begynder at lyse ud af dem, hver gang de kommer tættere på det de gerne vil.

Jeg deler derfor en lille historie med jer, som er fortalt af Michelle som kontaktede mig, da hun havde brug for hjælp indenfor løb. Michelle fortalte mig, at hun var igang med prøverne for at kunne komme ind på uddannelsen som politibetjent. Michelle havde bestået alle prøverne, på nær den hvor hun skulle løbe. Jeg udarbejdede straks et program til Michelle, tænkte godt det ikke var mig, da programmet var benhårdt og ingen mulighed for at skippe en eneste træning eller blive skadet de næste 4 uger.

Michelle fortæller:

Jeg havde et mål, men en meget kort periode at løbetræne i.

Jeg har altid løbet 1-2 gange om ugen, men i moderat tempo og uden så meget fokus på tid og længde.

Nu havde jeg søgt om optagelse som politibetjent og skulle i løbet af 4 uger træne mig op til at kunne løbe en kort distance (2,4 km) på 12 min.

Jeg kender Susanne og ved hun er en god coach og fik i løbet af få dage et program, med både hvilke dage jeg skulle løbe, hvor langt og på hvilken tid.

Her var det altafgørende at jeg havde mit løbeur, hvor jeg kunne se hvilket tempo jeg løb i og også enormt motiverende fordi jeg hele tiden kunne følge med i resultaterne og på den måde udnytte løbeprogrammet rigtigt!

Løbeprogrammet var fleksibelt, afvekslende og passede rigtig godt ind i min ellers travle hverdag.

Derudover var Susanne også til rådighed, hvis der opstod spørgsmål undervejs.

På de 4 uger fulgte jeg programmet nøje og jeg bestod min test inden for 4 sek. En kæmpe stor lettelse og personlig sejer bl.a. med hjælp fra Susanne.

Jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger herfra, hvis du har et mål du vil nå, bare skal have lidt inspiration eller har behov for lidt variation!

Da Michelle kontaktede mig under træningen, var hun ved at opgive og gav udtryk for, at hun var sikker på at hun ikke nåede sit mål. Da Michelle forinden havde fortalt mig, at det var hendes barndrøm om at skulle uddanne sig som politibetjent, tænkte jeg – det skal bare lykkes for Michelle. Jeg forsøgte at inspirere og motivere, så Michelle ikke på forhånd gav op. Dog kender jeg Michelle, som en pige med ben i næsen og ikke bare lige er til at slå ud. Michelle fortsatte sin benhårde træning, og da jeg modtog en besked om at prøven var bestået, var det som om at jeg selv havde “vundet i lotto”. Michelles besked gjorde stort indtryk på mig, fordi jeg vidste hvor stort det ville være for hende, at komme igang med uddannelsen som politibetjent. Michelles glæde og begejstring smittede, og jeg tænkte – hvor er jeg lykkelig over, at kunne hjælpe – jeg var selv ved at tude, da Michelle skrev at hun græd af glæde – så giver det hele bare mening.

ET KÆMPE STORT TILLYKKE TIL MICHELLE – jeg er sikker på, at jeg om nogle år trygt kan bevæge mig i byens gader, da jeg ved at Michelle er der ude og gør en stort forskel for, at her er trygt at være!

LØB GLAD – selvom det en gang imellem kan være en hård kamp, at nå målet 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *