Løbe Coach

Få mere energi, overskud og godt humør. Løb er for alle, store som små, tykke som tynde. Det er nemt at komme igang. Det kræver kun lidt af din tid, et par gode løbesko, og så kan du løbe hvor som helst og når som helst.

Løb kan bruges på mange måder. Nogen vil gerne kunne løbe en marathon, opnå et godt resultat, deltage i forskellige konkurrencer, nogen vil gerne tabe sig og nogen bruger det til at stresse af.

Hvorfor jeg løber? Jeg løber fordi jeg simpelhen ikke kan lade være.

Der er mange gode grunde til, at begynde at løbe. Løb styrker kroppens immunforsvar, du får sundere hjerte, nemmere ved at holde vægten, humøret stiger, giver stærkere knogler og styrker muskler samt du får et sjovere og bedre sexliv.

Som løbecoach kan jeg lave individuelle løbeprogrammer, tjekke din løbestil, giver råd og vejledning omkring løb. Sikrer dig at du får en god løbeoplevelse som i værste fald gør dig afhængig af at løbe.

Jeg har lavet nogle standard løbeprogrammer, som du vil kunne købe her. Jeg tilbyder også individuel løbeprogram til dig der ønsker løbende sparring af dit løb.

Mit online forløb “Hiv hastigheden ud af din hverdag” , er et 12 ugers forløb, hvor du hver uge bliver guidet med råd, vejledning og inspiration til at få det bedste ud af dit løb. OG jeg er med dig hele vejen, så du står aldrig alene, hvis motivationen udebliver.

Mit motto – Løb Glad 🙂