LøbeCoach

Få mere energi, overskud og godt humør. Løb er for alle, store som små, tykke som tynde. Det er nemt at komme igang. Det kræver kun lidt af din tid, et par gode løbesko, og så kan du løbe hvor som helst og når som helst.

 

Løb kan bruges på mange måder. Nogen vil gerne kunne løbe en marathon, opnå et godt resultat, deltage i forskellige konkurrencer, nogen vil gerne tabe sig og nogle bruger det til at stresse af. Hvorfor jeg løber? Jeg løber fordi jeg simpelhen ikke kan lade være.

 

Der er mange gode grunde til, at begynde at løbe. Løb styrker kroppens immunforsvar, du får sundere hjerte, nemmere ved at holde vægten, humøret stiger, stærkere knogler og styrket muskler samt et sjovere og bedre sexliv.

 

Som løbecoach kan jeg lave individuelle løbeprogrammer, tjekke din løbestil, give råd og vejledning omkring løb. På den måde sikre du, at du får en god løbeoplevelse som i værste fald gør dig afhængig af at løbe.

 

Jeg har lavet nogle løbeprogrammer, som du vil kunne købe her. Jeg tilbyder også individuel løbeprogram til dig der ønsker løbende sparring af dit løb.

Løb Glad 🙂