Holy moly – Hard as Hell!!!

Hvad er det jeg har tilmeldt mig??

Jeg er blevet lokket til at deltage i et løb, som bliver afviklet i Holbæk til august. Et løb på 6 km, hvilket jo ikke skulle være noget problem……MEN på de 6 km er der 15 forhindringer. Altså et løb med skub, hiv, løft, klatring mm.,og mig der bare ingen muskler har i mine arme…..jeg tænker allerede…av av av.

Et løb for dem der elsker og dyrker cross fit……cross fit!! En motionsform som jeg aldrig har haft min krop i nærheden af…..og hvad havde jeg så lige tænkt mig her???

Hvor der er viljen, er der vej, ikk?….SÅ igang med forberedelserne med noget træning, som gerne skulle gøre mig en del mere klar til løbet end jeg er på stående fod. En udfordring som jeg endnu ikke har tænkt helt igennem, hvordan jeg klarer den.

Men mon ikke at det nok skal lykkes. Heldigvis har jeg gode, dejlige og erfarende mennesker omkring mig, så kan vejlede i gode styrkende øvelser, og så findes der et hav af videoer af træning på nettet.

Så der skal planlægges en god træning som skal kombineres med mit fortsat løb. På søndag tager jeg mig nu et helt almindelig løb i den smukke natur omkring Slottet i Tølløse.

Rigtig god weekend med træning eller hvad I nu skal lave…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *