Velværfacilitator

Hvad er en velværfacilitator?

Hvad er det du laver, Susanne?

Jo, nu skal du høre. 

Jeg kalder mig selv for velværfacilitator, fordi jeg elsker ordet velvær. Velvær er rigtig mange ting, men for mig er det en balance i krop og sind, og at vi passer på os selv på aller bedste vis. 

Jeg elsker at skabe velvær for netop dig.

Når jeg arbejder som velværfacilitator, så arbejder jeg med positiv psykologi for dit mindset og løb/yoga/styrke mv, for din krop. Velvær for mig er nemlig, at det er hele dig der skal stråle af velvær og føle dig stærk indeni som udenpå. 

Derfor har jeg blandt andet udarbejdet et 12 ugers online forløb, hvor du kommer i form via løb, yoga og øvelser som styrker din krop.

Forløbet kalder jeg for, “Hiv hastigheden ud af din hverdag”.

Find det her: http://susanne-antoinette.dk/priser/

Jeg motiver dig hele vejen, og hjælper dig med at skabe god energi, så du kommer i mål uden skader.

Jeg coacher og vejleder dig, som ønsker at investere i dig selv, så DU får balance, ro, velvær, energi og glæde til dig selv. Men jeg sætter et krav – et krav om at DU VIL DET! Jeg ønsker at arbejde med dig, som vil gøre en forskel for dig selv. Jeg ønsker på ingen måde, at du skal købe et program af mig, som du aldrig kommer igennem, fordi du enten har opgivet på halv vejen eller alligevel ikke får sat tid af til det. 

DEN DUR IKKE HOS MIG – så vil jeg hellere, helt ærligt, bruge min tid på noget andet  – så køb ikke af mig, hvis det “bare” er endnu et program som måske kan gøre en forskel, hvis du på forhånd ved, at du ikke får det gjort!

Glem det!

Jeg ved godt at det lyder hårdt, og jeg vil elske at motivere dig så du når dit mål. Jeg ved godt at vi har dage, hvor det hele er noget hø – kender jeg alt til, men der er forskel på, om du derfor opgiver hele programmet eller får min hjælp til at komme videre. Vedholdenhed er kodeordet til at skabe velvær for dig selv, hvis du ønsker at stå stærkt.

Så hvad får du ud af, at få et forløb hos mig, hvad enten det er indenfor løb eller positivt psykologi.

Mit fokus vil være 100% rettet til dig og de udfordringer du står med. Jeg er altid empatisk, og tager ingenting for givet, jeg har altid en stor forståelse for dig, din situation og den du er, jeg møder dig altid lige der hvor du er. Og jeg vil hjælpe dig med alle de redskaber som jeg har med mig, for at du kommer derhen hvor du ønsker at komme hen.

Book gerne en halv times GRATIS vejledning – så du kan finde ud af om vi er det rette match.

www.susanne-antoinette.dk

Jeg glæder mig til at snakke med dig <3 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *