Om mig

 

Navn: Susanne Antoinette Lund Pedersen

Fødselsdag: 2. Maj 1971

Bopæl: Født, opvokset og bor i Holbæk.

Børn: Simone fra 11. Juni 1997

Erhverv: Rådgiver i Roskilde Jobcenter

Interesser: Positiv psykologi, løb, yoga, boligindretning og den spirituelle verden.

 

 

 


Positiv psykologi

Jeg har altid interesseret mig for personlig udvikling – den psykologiske del af et menneske. Jeg begyndte i en tidlig alder at beskæftige mig med den psykologiske verden, da jeg meldte mig til aftenundervisning i psykologi. Jeg elskede at grave dybere ind i mennesker, analysere deres måde at være på, hvis jeg mærkede at der var noget i mig, som ikke stemte overens ved andres menneskers adfærd, gøren og laden.

 

Jeg har personligt været igennem en lang rejse af personlig udvikling, og jeg holder aldrig op med at suge ny viden til mig. Jeg har i mine uddannelser, både i min all round kontor uddannelse valgt fag med psykologi, og da jeg senere tog Kommunom indenfor den offentlige sektor, valgte jeg psykologi som valgfag.

 

Jeg blev introduceret for positiv psykologi, da jeg faldt over bogen “Lev dig lykkelig – med positiv psykologi”, skrevet af Sarah Zobel Kølpin. Jeg faldt pladask for den positive tilgang til psykologien. Jeg besluttede mig derfor, at jeg skulle have noget mere viden omkring dette emne. Jeg tog uddannelsen som positiv psykologi vejleder på At Work skolen på Frederiksberg.

 

“Privat bruger jeg også positiv psykologi”

 

Jeg bruger stort set positiv psykologi hver eneste dag. I mit daglige arbejde som rådgiver og coach, bruger jeg rigtig meget positiv psykologi, både i forhold til at motiveret mine kandidater/borger, men også overfor mig selv og min måde at udføre mit arbejde på. Privat bruger jeg også positiv psykologi, både når jeg vejleder med coachende samtale, men også for mig selv privat. Det har banet vejen bedre for mig, så jeg har kunne opnå nogle af de mål som jeg sætter mig for, som f.eks. indenfor løb, men absolut også med mange andre ting som jeg har drømme om i livet.

Jeg har også taget overbygning af positiv psykologi med fokus på styrker, som jeg blev færdig med juni 2015. Her går jeg i dybden med dine styrker, lære dig at fokusere på det du er god til og får dig til at få mere glæde, overskud og energi ved at bruge dine styrker rigtigt.

 


Løb

Jeg har altid elsket at løbe. Det var og er en motionsform, så jeg altid har fundet mig godt tilrette i. Jeg har dog ikke haft de store ambitioner for, at føre det videre ud i livet, som f.eks i form af konkurrence. Men når jeg husker tilbage, så har jeg altid løbet. Jeg deltog tidligt i forskellige kvindeløb og synes at det var sjovt. I flere år blev jeg opfordret til at melde mig ind i den lokale løbeklub. Jeg var sikker på, at de løb for hurtigt og at jeg ikke kunne følge med dem. Men jeg fandt ud af, at det kunne jeg sagtens, og jeg begyndte at træne en gang om ugen med klubben. Efter få måneder fandt jeg mig en løbepartner, som jeg har løbet sammen med i flere år 3 gange om ugen.

 

“Derfor har jeg uddannet mig som løbecoach”

 

Jeg opdagede pludselig, at jeg kunne løbe meget mere end jeg havde regnet med. Kilometerne blev flere og flere, deltog stadig i dvs. løb. Men med en skæv ryg, var jeg sikker på, at 5 km var det jeg skulle holde mig til uden at få for mange smerter. Men efter at have trænet på en god og effektiv måde, har jeg trænet mig op til at kunne løbet en halv marathon løb. Jeg ønskede også her som med positiv psykologi, at udvide min viden omkring kroppen og løb. Derfor har jeg uddannet mig som løbecoach via At Work skolen på Frederiksberg.

 

Jeg har tidligere i et par år været med som hjælper-træner for begynder-holdet i vores løbeklub. Jeg nyder at give min viden videre både i klubben, men også ved personlig træning. De sidste par år har jeg dog koncentreret mig om mig selv og mine egne løbekunder, og har coache kunder en gang om ugen i fælles løb og vejledt dem i at holde løb ved lige, så det blev en godt integreret i deres hverdag med glæde.

Jeg elsker at være med til, at andre når deres mål og coache dem på rette vej.

Løb Glad 🙂


Facebook: Positiv psykologivejleder og løbecoach/træner

Intragram: susanne_antoinette

Coach.dk: Susanne Antoinette