Endnu et par løb er overstået

Sidste weekend var lidt hård, skulle holde fødselsdag samtidige med at jeg skulle flytte ud af mit hjem, som jeg har haft de sidste 15 år.

Men jeg fik da lige overskud til oveni, at deltage i TV2 øst løbet som i år foregik i Holbæk. Holbæk løbeklub og Holbæk Fremad var i år arrangør af løbet. Et super godt løb, og fedt at være på hjemmebane og vise Holbæk frem i bedste stil med lækre omgivelser og høj sol.

positiv psykologi vejledning 1

Er så småt ved at komme på plads i mit nye hjem og jeg ELSKER det.
Usikkerheden om at skulle give slip på det vante gennem mange år, giver heldigvis plads til nydelsen af alt det nye som venter på at man bare tager imod.

Jeg har ikke fortrudt et sekund.

I dag stod den på IForm løbet på Frederiksberg, 10 km. Ønsket var at gøre det lidt bedre end sidste år. Men for lidt søvn og blæsende vejr, blev det ikke helt muligt. Men et lækkert løb, med udfordringen af Valby bakke… 2 gange

Jeg er tilfreds, nyder nu roen i hjemmet, slapper af og glæder mig til at min mand kommer hjem fra job igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *