Positiv Psykologi vejledning

Positiv psykologi handler om psykisk velvære, menneskets styrker som giver dem muligheden for, at få det liv som er godt og hvor man trives allerbedst.

Hvad gør livet værd, hvad giver netop dig mening og hvordan får vi det liv vi drømmer om?

Her fokuseres der ikke kun på problemer og destruktive følelser og tanker, men på hvordan fungere vi på bedste vis. Der stor fokus og opmærksomhed på, at vi får udnyttet vores stærkeste styrker. At udnytte hvad vi er bedst til, så vi derved får den største glæde og et positivt liv.

 

“Positiv psykologi er det videnskabelige studium af menneskelig trivsel og en metode til at kunne fungere optimalt. Forskningen i Positiv psykologi og dens anvendelse retter sig mod alle. Metoderne og de praktiske anvendelser, som udgør værktøjskassen for positiv psykologi, kan anvendes på alle livets områder.”

Fra bogen ” En invitation til positiv psykologi af Robert Biswas-Diener.

 

Ophavsmanden for Positiv psykologi hedder Martin Seligman, er amerikansk psykolog og en anerkendt forsker i depression. Martin Seligman har skrevet omkring 20 bøger og 200 artikler om motivation og personlighed.

Jeg giver individuel vejledning, hjælper dig med at at komme ud af din negative spiral, og få en bedre og lysere hverdag. Jeg fortrækker personlig møde, men det kan også tages over telefonen, hvis afstanden er for lang.

Se priserne her.

Læs også Min erfaring inden for positiv psykologi