Positiv Psykologi vejledning

Positiv psykologi handler om psykisk velvære, indre balance, at stå stærkt i sig selv, tro på sig selv – leve det liv DU ønsker og drømmer om. Der hvor du trives og har det allerbedst.

I positiv psykologi vejleder vi dig i, at vende dine frustrationer, din negativitet, dine blokeringer til brugbar læring og giver dig redskaber til at bruge det positivt og skabe glæde, lykke og kærlighed i dig selv. 

Positiv psykologi kan bruges i dit liv, i dit job og i alt hvad du beskæftiger dig med. Positiv psykologi skaber ikke blot velvære i dig selv, men også åbenhed, ærlighed og kærlighed mellem relationer. 


Taknemmelighed er en af de bedste redskaber jeg selv bruger hver dag, som skaber ro, balance og troen på mig selv. 

 


 

“Positiv psykologi er det videnskabelige studium af menneskelig trivsel og en metode til at kunne fungere optimalt. Forskningen i Positiv psykologi og dens anvendelse retter sig mod alle. Metoderne og de praktiske anvendelser, som udgør værktøjskassen for positiv psykologi, kan anvendes på alle livets områder.”

Fra bogen ” En invitation til positiv psykologi af Robert Biswas-Diener.

Ophavsmanden for Positiv psykologi hedder Martin Seligman, er amerikansk psykolog og en anerkendt forsker i depression. Martin Seligman har skrevet omkring 20 bøger og 200 artikler om motivation og personlighed.

 


Jeg giver individuel vejledning, sparring og coaching indenfor positiv psykologi. Hjælper dig ud af de blokeringer, frustrationer og negativitet du måtte have. 

Jeg hjælper dig til at skabe og fokusere på netop dig og dine drømme. 

Se priserne her.

Læs også Min erfaring inden for positiv psykologi