Den rene gavebod

I dag løb jeg sammen med to veninder Alt for Damernes kvindeløb på Amager Strandpark. Ved disse løb får man altid den lækreste gavepose med alt muligt lækker i og en flot løbe t-shirt.

Jeg elsker de løb, ikke så meget for selve gaveposen, selvom at det jo også er et plus, men fordi der er altid er en kanon stemning.

I dag tror jeg nok, deltog 6000 løbende og gående deltager. Det synes jeg er flot. Vejret var ok løbevejr, dog var blæsten lidt hård på ruten indimellem. Men Jeg kan godt lide naturen omkring løbet, hvor der også var masser af andre aktiviteter rundt på stranden og i vandet.

Men hvad så nu!!! Jeg har ikke tilmeldt mig flere løb pt, men planen er, at vi stiller op til Støt Brysterne løbet til september, da løbet indsamler til kræftens bekæmpelse, og det kan jeg godt lide.

Men jeg har også meldt mig som træner i klubben med fokus på optræning til halv marathon til september. Om jeg selv stiller op, har jeg endnu ikke besluttet mig for.

Men i næste uge, skal jeg på træner kursus, og så tager vi den derfra. I morgen fortsætter jeg nu også min videre uddannelse på positiv psykologi i Styrker. ( så jeg skal lige have læst de sidste lektier til i morgen).

En High Five fra Chris MacDonald omkring de 6-7 km, hjalp lige til at blæsten ikke skulle forhindre mig i at holde mig under en time. Skønt

Nå, men nu tilbage til bøgerne, jeg håber at I har fået det ud af jeres søndag, som jeg har.

Måske denne update er lidt rodet, men jeg er træt – men glad 🙂

Fortsat god søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *