Coaching

Da jeg altid har elsket at udvikle mig og selv har deltaget i coaching, har jeg fået et indblik i, hvor stor en hjælp coaching er.

Jeg har læst bøger om coaching og suget al læringen ud af bøgerne, og brugt det på mig selv, men også på andre. Jeg har igennem mit mange årige arbejde som sagsbehandler/rådgiver og coach haft stor gavn af de modeller og teknikker som coaching indebærer. Jeg har en stor indlevelsesevne hos andre mennesker, og skaber hurtigt tillid og tryghed, da jeg er nærværende med stor empati for netop din situation. Du vil opleve min coaching som rar, konstruktiv og gavnlig for at du kan komme videre.


Jeg har bestået Transition Coaching Foundation via mit tidligere arbejde, og bruger dagligt coaching. Jeg hjælper folk tilbage på arbejdmarkedet, vejleder i stress, håndtering af angst eller hvad der nu kan være deres udfordringer, og hjælper dem med at holde motivationen oppe i den hårde proces det kan være at være sygemeldt.


Jeg hjælper dig i netop den situation du står i.

Jeg hjælper med at finde dine styrker og gøre dig bevist om, hvordan du får dine styrker til at udnytte deres fulde potentiale.

Du vil få en bedre selvforståelse, hjælpe dig til at du finder dine svar selv, hjælper dig med at sætte dine mål og nå dem.

Jeg elsker at lytte til dine historier, dine ønsker og hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil hen.


Læs også: Lær dine styrker at kende

Læs også: 6 råd til at stoppe bekymringer

Læs også: Når kunderne græder af glæde – Michelles historie