Støt Brysterne

En mærkesag der betyder rigtig meget for mig, så derfor har jeg sammen med en skøn kollega i dag deltaget i løb på Amager Strandpark.

At være med til at Støtte brysterne (kræftens bekæmpelse) betyder meget for mig, da både min kære tante og min skønne gamle veninde (ikke fordi hun er gammel, men fordi jeg har kendt hende hele mit liv) begge har været ramt af brystkræft.

Jeg er så heldig, at jeg stadig har begge kvinder i mit liv.

Selvom jeg i øjeblikket ikke løber meget, så måtte jeg bare med til dette arrangement. For i dag handlede det ikke om, hvor langt jeg løb eller hvor hurtigt jeg løb, men om at være med at give mit bidrag til et godt formål.

positiv psykologi vejledning 48

Da jeg vågnede i morges, havde jeg ikke rigtig energi eller overskud til at tage afsted, men jeg ved at når jeg er der, så giver det bare så meget mening for mig.

Jeg er glad og tilfreds over, at jeg tog derind, havde et par skønne timer i godt selskab, men nu skal jeg slappe af og nyde resten af søndagen med benene oppe i sofaen.

Fortsat god søndag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *