Stop aldrig med at gøre det du synes er sjov – ligegyldigt alder

I dag har jeg været til cross løb ved Maglesø. Jeg skulle løbe 6 km, og det synes jeg var fint, da det er i mudder og stejle bakker både op og ned. Efter 3 km var jeg allerede ved at gå død, men nu havde jeg meldt mig til 6 km, så gennemføres det skulle de.

positiv psykologi vejledning 68

Jeg havde lagt for hårdt ud, da jeg stadig ikke er i særlig god form. Så jeg måtte tage lidt af mit tempo, så jeg kunne klare ruten igen.

Ruten var på 3 km, så den skulle man igennem 2 gange ved 6 km og selvfølgelig 3 gange ved 9 km.

Igennem anden omgang, kom jeg op på siden af en ældre kvinde fra vores lokale løbeklub, og jeg tør godt skrive ældre da jeg mener at hun er over 80 år.

Hun er så sej, og jeg beundre hende hver gang jeg møder hende i klubben eller til dvs. løb.

Vi løb et stykke tid ved siden af hinanden og jeg tænkte, måske jeg “bare” skulle holde mig i hendes tempo så går det nok.

Tag det lige i dig igen Susanne…..for inden jeg fik tænkt tanken til ende, så satte hun tempoet op, og jeg tror faktisk ikke at jeg på noget tidspunkt fik indhentet hende igen.

Jeg måtte lige snakke med hende efter løbet, for jeg synes bare at hun er så sej. Og hun er helt klart et stort forbillede for mig om, at man sagtens kan blive ved med at gøre det, man synes er sjovt og udfordrende også selvom man er blevet ældre.

Jeg vil også stadig løbe, når jeg er 80 år gammel!

positiv psykologi vejledning 67

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *