Sund mad, uden sukker – god krop, glad sind

Jeg er i fuld gang med en sukkerfri måned. Det kom sig faktisk slet ikke af, at jeg synes at jeg spiser meget sukker. Men et par kollegaer ville gerne af med trangen til chokolade og kage mv. Jeg blev straks grebet af deres mål og tilsluttede mig.

Jeg kan godt lide et glas cola en gang imellem, men kunne godt tænke mig at prøve en måned helt uden. Jeg drikker ikke meget cola, og helst ikke i hverdagen. Men hvis jeg er til et eller andet, så er et glas kold cola nu meget lækkert. Jeg spiser meget sjældent slik og kager, da jeg ikke er særlig vild med det. Så jeg tænkte, at det måtte da være nemt nok at holde mig fra cola. Hvor svært kunne det lige være!!

Jeg gik igang i sidste måned, da jeg havde svært ved at vente. Når jeg sætter mig et mål, så vil jeg bare gerne igang med det samme, helst igår.

Det er gået super fint, men nu kan jeg godt mærke, at jeg er nået dertil, hvor trængen til en cola presser sig på. Når jeg kommer tæt på min kvindelige periode, mærker jeg tydelige tegn i min krop og sind. Jeg får altid migræne, spændinger i kroppen, tager på, humøret bliver irritabelt og  jeg får trang til salt og cola.

Men jeg er endnu ikke faldet i, og satser alt på at det heller ikke kommer til at ske. Derfor fortæller jeg også om det her, da jeg ikke vil kunne skrive om en måned, hvor god jeg var, hvis det ikke lykkes for mig alligevel. Så vær med til at holde mig fast, og skæld mig gerne ud, hvis jeg falder i. MEN DET GØR JEG HELLER IKKE!!

Jeg vil gerne have en krop, som jeg føler mig sund i. En krop med energi og overskud. Jeg er ikke tyk og jeg er heller ikke tynd, men jeg er lige som jeg skal være. Men jeg vil gerne føle mig mere sund, prioritere at lave sund mad og ikke bare hurtig mad. Jeg er jo ikke en ørn i et køkken, men vil  gerne lave sund mad alligevel.

Er der nogen som vil være med og fortælle om forløbet? Fortælle når det er svært, og hvorfor det bliver svært? Fortælle hvad der sker i jeres kroppe, hvad I mærker på godt og ondt. Hvad er jeres mål? Hvad vil i have ud af det? Skal I tabe jer? Eller er det helt andre mål, som er svære at holde

Alle kommentar og frustrationer er velkommen. Kom frisk!

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *