Når energi i kroppen mangler – men hovedet gerne vil!

I dag har der været stor løbedag i Holbæk. TV2 Øst løbet har for anden gang været afholdt i Holbæk.

Vejret var perfekt og rigtig mange løbere valgte at bruge deres dag i Holbæk til dette super løb.

Jeg var ikke selv med i år. Men måtte derfor se på alle løberne som drønende forbi min bopæl, som jeg kunne nyde fra altanen. Det kriblede vildt i mig…..jeg kunne virkelig mærke savnet af at løbe…..jeg vil også være med til denne fantastiske løbefest og så i min by. Men grundet en ordentlig omgang influenza for lidt over 3 uger siden, har min energi været helt i bund. Jeg hoster stadig, og er træt af at være træt.

Jeg savner mit løb, savner at træne, men jeg har valgt at lytte til min krop og accepter at den har brug for tid at komme ovenpå igen. Men i mit hovedet er jeg klar, og vildt irriteret over at kroppen bare ikke vil det samme.

Men NU synes jeg altså at tiden snart er gået. Nu VIL jeg igang igen. Jeg har gået mange lange ture, da jeg var en uge i Paris med min mand, og vi tog også en lang tur her i eftermiddag, så motion har jeg fået. Men for mig er at gå, endnu ikke helt det samme som at løbe.

Jeg synes at det er vigtigt, at man lytter til sin krop, og ikke yder vold mod den. Så giv den tid til at restituere og komme på igen. Og selvom at jeg ikke har kunne dyrke det motion som jeg plejer, så har jeg ikke ligget på sofaen og dovnet den, men forsøgt at tilpasse lidt motion som min krop var klar til.

Men hvor er det fedt at se så mange til TV2 Øst løbet i dag, og tillykke til dem der satte rekorder, tillykke til dem som gennemførte et løb for første gang, til alle jer der havde en fest, lad endelig en motionsdag lige meget hvilken motionsform blive en fest for alle.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *