KOM OG LØB MED MIG

Vil du sammen med mig holde motivationen og formen ved lige i forbindelse med løbetræning henover efteråret og vinteren?

Så kom og løb med mig.

Træningen foregår mandage kl. 17.30 (se begivenheder). Mødested er ved parkeringspladsen Pakhusstræde 7, 4300 Holbæk.

Det eneste krav til at kunne være med, er at du skal kunne løbe 3 km på 21 min. Målet er at være med til DGI´s 4 Crossløb, som ligger her i efteråret og vinter. Datoerne for løbene er d. 12. november 2016, 3 december 2016, 7. januar 2017  og 4. februar 2017. Se nærmere på http://www.dgi.dk/sjaelland/crossloeb.

Det er IKKE et krav, at du skal deltage i Crossløbet, for at være med til træningen. Men tilmelder du dig til de 4 cross løb, giver jeg en gratis løbe t-shirt.

I vil blive delt op i grupper efter hvilket tempo I løber, så vi alle har nogle af løbe sammen med. Jeg planlægger træningen fra gang til gang, så der bliver intervaltræning. bakketræning, almindelig løb mv.

Tilmeld dig via bloggen, hvor jeg har oprettet træningen som begivenheder.

Løb glad!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *