Ingefær efter træning – jeg elsker ingefær <3

Efteråret er kommet og mange render allerede rundt med snottede næser og ondt i halsen inkl. min mand.

Han har derfor levet af the med ingefær og chili de sidste par dage.

Jeg er kæmpe fan af ingefær, og spiser det gerne helt rå. Jeg drikker the med ingefær stykker i, hvis jeg mærker optræk til forkølelse, bruger det i mine grønsagsjuicer som jeg hælder ned med stor velbehag.

Men ingefær er også brugbar i andre sammenhæng, som f.eks, skriver de i det nye Iform blad, at ingefær sparker ømheden væk.

positiv psykologi vejledning 53

Jeg citerer fra Iform: Snup et shot ingefær efter træning, hvis du vil have friske ben dagen derpå. En ny undersøgelse fra University of Nebraska har gennemgået alle eksisterende undersøgelser af ingefærtilskuds effekt på præstationsevnen. Forskerne konkluderer, at 2 gram ingefær i minimum fem dage kan lindre ømhed efter træning.

Men ikke nok med det. Enkelte studier viste nemlig, at ingefær i større doser – 4 gram dagligt – også kan forbedre restitutionen og mindske inflammation efter et hårdt træningspas.

Ingefær er også godt mod betændelsestilstande, kvalme og fordrøjelsesproblemer mv. nogle mener også at ingefær er godt mod kræft og behandlingen af kræft.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg fortsætter mit store indtag af ingefær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *