Ingen sukker på 5 uger

I starten af februar skrev jeg et indlæg om, at jeg skulle holde en sukkerfri måned, dvs. hele februar. Jeg starten allerede i januar, fordi jeg ikke kunne vente. Altså 5 uger blev det til.

Det er gået over alt forventning, men hold nu hvor har der alligevel været kriser undervejs, hvor jeg virkelig havde lyst til en is-kold cola. Cola er min største last. Jeg drikker ikke meget, men jeg kan virkelig godt lide et stort glas en gang imellem.

Da jeg jo ikke drikker meget cola, tænkte jeg at det med at holde en cola fri måned, måtte være nemt nok. Hvor svært kan det dog lige være!! Men det var svære end jeg troede. Svære fordi der var tidspunkter, hvor jeg normalt bare køber en cola, fordi jeg virkelig kan mærke at det må jeg da have brug for. Men når jeg så pludselig ikke måtte/skulle købe en cola for at tilfredsstille min trang, så blev lysten, som alle ved, bare meget større.

Men selvom at der var fristelser med cafe besøg mv, så holdt jeg ud og gør det faktisk stadig, selvom jeg ikke behøver. Jeg er kommet i mål.

Men gjorde det så den forskel som jeg havde ønsket mig, og hvad ville jeg have ud af det?

Jeg ville finde ud af, om jeg kunne mærke en ændring i min krop og sind.

Og kunne jeg så det? Ja, det synes jeg faktisk at jeg kunne. Jeg blev ikke træt midt på dagen, når jeg var på arbejdet. Jeg blev helt automatisk mere bevidst om min mad, spiste meget sundere mad, og fik følelsen af, at være sund og passe godt på mig selv.

Har jeg så tabt mig? NEJ, men det var heller ikke målet, og jeg har ikke kunne træne det jeg gerne ville, da jeg midt i forsøget, måtte lægge mig med influenza.

Men jeg styrke træner lidt herhjemme, og har fået kræfterne tilbage efter sygdom, så nu skal den have en ordentlig skalle med træningen.

Jeg har besluttet mig for at jeg vil være mere stærk, i sind og krop. Jeg skal leve med min krop resten af livet, så det er bare om at passe så godt på den som muligt. Jeg vil ikke lade stå til eller sige at jeg ikke kan. Undskyldninger er bande ord, væk med dem, så det er bare at komme igang.

For jeg kan præcis det jeg gerne vil.

Det kan du også 🙂

Skriv gerne, hvis I vil dele et forsøg eller har et ønske om at komme i mål med et eller andet, fortælle om vejen dertil. Skriv løs – del med os andre. Jeg er nysgerrig! 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *