Dagen derpå!

I går drak jeg en cola efter 6 uger sukkerfri. Det var en blandet følelse – først tænkte jeg mmmm……. det smager jo bare godt, men efter et par timer gik jeg fuldstændig sukkerkold.

Sukkerkold!?? Jeg har ikke på noget tidspunkt været gået sukkerkold under mit sukkerfrie forløb. Og selvom jeg jo har læst en masse om, hvad sukker gør ved kroppen, så har jeg faktisk ikke mærket det på egen krop på denne her måde. Jeg spiser mange små måltider om dagen, netop får at holde mit blodsukker stabilt.

Senere fik jeg følelsen af at blive tung, lidt ugidelig og bare havde lyst til at spise endnu mere usundt. Jeg følte mig faktisk forgiftet, hvilket jeg jo også var. Men jeg tænkte, at det er jo ok, at drikke en cola en gang imellem, men jeg blev alligevel endnu mere opmærksom på, hvor hurtigt man kan komme ind i en dårlig vane af usunde spise og drikke.

Her til morgen havde jeg stadig efterveer af hvad jeg nu så hårdt kalder min forgiftning, og lavede mig en sund morgenmad – små pandekager af bananer og æg, en skøn kop the, en appelsin og min nye morgendrik – som er lavet af gurkemeje, ingefær og citron. Den nye dille af sund vitamin shot. Elsker den, selvom at den er mega stærk.

Ingen tvivl om, at hvor jeg vil have mit fokus fremadrettet. Ingen sukker!!! Uden at være hysterisk 🙂

Rigtig god søndag 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *