Er du også foran med at spise, og bagud ud med at lave noget?

Der er altid plads til forbedringer. MEN hvad er det vi stræber efter?

Jeg følger et par personlige træner på facebook, og jeg bliver vildt inspireret af at følge dem. Nogen gange glemmer jeg bare selv, at komme igang, i stedet for at sidde og læse om dem. Jeg kan blive helt misundelig over, at se deres kroppe, hvor stærke de er, hvor seje de er og hvor gode de er til at blive ved.

Men sådan har jeg det jo selv med løb. Jeg tænker ikke over, om jeg skal løbe eller ej, for jeg nyder at komme afsted og kan glæde mig hele dagen til jeg har fri, så jeg kan komme afsted på en løbetur.

Jeg træner ikke i fitness center, men jeg er rimelig god til, at komme igang hjemme på stuegulvet. Men hvorfor ligner jeg så ikke dem jeg følger? Hvorfor hænger min røv stadig alt for langt mod syd, hvorfor er maven stadig ikke flad……..fordi jeg skal ændre på det jeg gør. Og hvorfor er det SÅ vigtigt at ligne de andre?? Skal jeg ligne de andre?

Jeg er slet ikke utilfreds med min krop, misforstå mig endelig ikke. Jeg er snart 45 år og er faktisk rimelig tilfreds med hvordan jeg ser ud. Men alligevel så ønsker jeg da også forbedringer som alle andre.

Men jeg skal også huske, hvem det er jeg sammenligner mig med. Der er selvfølgelig forskel på om man lever af at være træner og træner flere timer hver dag eller om man som mig sidder på min flade 8 timer om dagen. MEN det er INGEN undskyldning for ikke at komme igang.

Det vigtigste er dog, at du er tilfreds med dig selv – alt hvad det indebære 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *