10 20 30 Interval

Jeg øver mig i intervaltræning. Jeg kan godt lide, at træningen nogen gange er hurtigt overstået og at jeg samtidig har givet den max gas.

Jeg er blevet fan af 10 20 30 metoden, men har alligevel haft det lidt svært ved den. Derfor hentede jeg en app ned på min mobil med 10 20 30 metoden.

Her kan jeg selv indstille antal moduler, antal minutter pr. modul og pausen i minutter. Når du har indstillet din ønskede træning, er det bare at trykke start, og så er det  igang. Det er nemt, sjovt og en fed måde at træne på. Træn interval ca. 1 gang ugentligt, da interval træning er en hård træning med højt intensitet. Du løber ikke nødvendigvis så mange kilometer, fordi træningen er så hård. Men variere derfor din træning, så den bliver sjov. Løb er en monotom sport, hvorfor kroppen har godt af, at træningen ikke er ens hver gang.

Træn f.eks. 1 dag med interval, 1 dag med en kort og hurtigt tur, 1 dag med en lang og langsom tur. Derudover træn gerne alt den core træning du kan. Dine mavemuskler og rygmusklerne har godt af at være stærke under løb, så du får et bedre løb, en bedre holdning og udholdenhed. Yoga, svømning og styrketræning er en god kombination til løb.

I dag trænede jeg interval ved vandet, og kunne lige nå at nyde at solen var på vej ned. Total win win for mig – træning og naturen – bedste kombi. Derefter hjem og træne mave, arme og baller.

Så bare kom igang – Download app´en. Den er gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *